Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
05 Dec. 2022 Adaugă la favorit

Implant dentar pe viața?

Scris de: Clinica DRM Romania

355 de vizualizări

Implanturile dentare sunt acum utilizate pe scară largă în întreaga lume. Cu toate acestea, întrebările cu privire la evaluarea riscului pacientului înainte de plasarea implanturilor încă abundă. Care sunt cauzele pentru care implanturile eșuează la unii pacienți, dar la alții nu?

Despre clinica Clinica DRM Romania

Clinica DRM România a luat naștere în anul 2017, din dorința, curajul, ambiția și pasiunea Dl. Doctor Alin Udeanu. A fost inființată cu scopul de a oferi servicii medicale stomatologice de cea mai buna calitate. Pentru Dl. Doctor Zâmbetul este un lucru serios.

Prin deosebita atenție, prin seriozitate și prin profesionalism, Echipa Clinicii DRM România vă oferă în primul rând calitate, siguranță, încredere și relaxare, fiecare pacient fiind preluat întotdeauna de către cei mai buni specialiști în implantologie, protetică dentară, ortodonție, endodonție și profilaxie dentară. Pentru a obține cele mai bune rezultate la finalul fiecărei consultații stomatologice, se elaborează fiecărui pacient un plan de tratament individual în conformitate cu necesitățile acestuia.
Și pentru că în continuare mersul la stomatolog reprezintă un act de spaimă, venim în întâmpinarea pacienților noștri cu un zâmbet, cu îndrumări și sfaturi pentru ca aceștia să depașească acest moment neplăcut. Clinica noastră pune accent pe relația medic-pacient, astfel încât la finalul consultației veți caștiga nu numai un medic competent ci și un prieten de nădejde.

Clinica DRM România are un personalul medical select, calificat și oricând apt de a ajuta pacientul. Medicii noștri stomatologi participa continuu la cursuri de perfecționare profesională și specializare atât din țară cât și din afara țării, pentru a fi întotdeauna la curent cu ultimele tendințe din lumea medicinei dentare.
În acest moment suntem singura clinică stomatologică din România care a manifestat o responsabilitate pentru bunăstarea românilor din Italia, prin faptul că am stabilit un parteneriat cu o renumită clinică din Italia – DRM – Clinica Dr. Marcon.– utilizând proceduri stomatologice avansate, înr-un cadru menit să sporească încrederea și respectul pacienților noștri.
Acest parteneriat a început în urmă cu câțiva ani cu un program lung de învățare, mentorat și schimb de experiență.

Obiectivul nostru a fost acela de a oferi românilor oportunitatea de a se trata atât în România, cât și în Italia, în aceleași condiții financiare, fără a renunța la calitatea serviciilor stomatologice din afara țării.

Indiferent de problemele stomatologice pe care le aveți, la clinica noastră găsiți cea mai bună rezolvare a acestora. Suntem mereu atenți atât la sănătatea dvs. cât și la buget, de aceea la noi veți găsi întotdeauna cel mai bun raport calitate / preț.

Echipa Clinicii DRM România, vă stă la dispozitie atât telefonic la numarul de tel. 0725220940, la adresa de e-mail contact@clinica-drm.ro cât și fizic la noi în clinică la adresa București, Sector 3, Str. Vlaicu Voda 7A de Luni - Vineri intre orele 09:00 și 20:00 pentru a vă ajuta să zâmbiți din nou.

Date contact

Strada Vlaicu Voda nr 7A, Parter Sector 3, București (zona VITAN)

Lu 09:00 - 17:30
Ma 12:00 - 20:30
Mi 09:00 - 17:30
Jo 12:00 - 20:30
Vi 09:00 - 17:30

Program de lucru

Luni
09:00 - 17:30
Marți
12:00 - 20:30
Miercuri
09:00 - 17:30
Joi
12:00 - 20:30
Vineri
09:00 - 17:30
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 10 )