Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
07 Dec. 2022 Adaugă la favorit

Un motiv pentru a zâmbi din nou: procedura all-on-four

Scris de: Clinica DRM Romania

346 de vizualizări

Pot patru implanturi să înlocuiască toți dinții de pe partea superioară sau inferioară a gurii? Datorită progreselor înregistrate în tehnologia implantului dentar, răspunsul este un „da” convingător.

 

Crezi sau nu, pierderea dinților este extrem de frecventă în rândul adulților, mai ales pe măsură ce înaintăm în vârstă. De fapt, mai mult 75% de persoane din populația României își pierd toți dinții superiori și / sau inferiori. Mulți dintre aceștia optează pentru ceea ce se numește restaurare cu ajutorul tehnicii dentare „all-on-four”, în detrimentul protezelor care prezintă un mare discomfort.

All-on four: o arcadă plină de dinți

Pentru a înțelege pe deplin această tehnică revoluționară pentru înlocuirea dinților, trebuie să înțelegi mai întâi ce este un implant dentar. Un implant este un șurub mic de titan care se potrivește în interiorul maxilarului și înlocuiește rădăcina unui dinte lipsă. Este necesară o intervenție chirurgicală minoră pentru introducerea implanturilor. Odată ce implantul este inserat îi este atașată o coroană cu dinți care par foarte naturali și sunt extrem de confortabili pentru cel care i-a primit.

 

Ceea ce este foarte interesant este că nu este nevoie de un implant dentar pentru fiecare dintre lipsă. Este nevoie doar de patru implanturi, care să fie poziționate precis pe maxilarul superior și patru pe cel inferior pentru a-ți restabili zâmbetul complet. Aceasta este frumusețea tehnicii „all-on-four”. Și pentru că implantul este fabricat din titan, are capacitatea de a adera la osul maxilarului și de a funcționa ca parte a acestuia. Deci, în cele din urmă, implantul dentar devine parte a maxilarului și servește ca o fundație puternică, de lungă durată pentru noii tăi dinți.

 

Pe lângă asigurarea fixării permanente a implanturilor, această fuziune osoasă are un alt avantaj important: împiedică pierderea ulterioară a masei osoase din maxilar. Acest lucru ajută la menținerea unei structuri facială mai tinere – și o mai bună sănătate orală.


Despre clinica Clinica DRM Romania

Clinica DRM România a luat naștere în anul 2017, din dorința, curajul, ambiția și pasiunea Dl. Doctor Alin Udeanu. A fost inființată cu scopul de a oferi servicii medicale stomatologice de cea mai buna calitate. Pentru Dl. Doctor Zâmbetul este un lucru serios.

Prin deosebita atenție, prin seriozitate și prin profesionalism, Echipa Clinicii DRM România vă oferă în primul rând calitate, siguranță, încredere și relaxare, fiecare pacient fiind preluat întotdeauna de către cei mai buni specialiști în implantologie, protetică dentară, ortodonție, endodonție și profilaxie dentară. Pentru a obține cele mai bune rezultate la finalul fiecărei consultații stomatologice, se elaborează fiecărui pacient un plan de tratament individual în conformitate cu necesitățile acestuia.
Și pentru că în continuare mersul la stomatolog reprezintă un act de spaimă, venim în întâmpinarea pacienților noștri cu un zâmbet, cu îndrumări și sfaturi pentru ca aceștia să depașească acest moment neplăcut. Clinica noastră pune accent pe relația medic-pacient, astfel încât la finalul consultației veți caștiga nu numai un medic competent ci și un prieten de nădejde.

Clinica DRM România are un personalul medical select, calificat și oricând apt de a ajuta pacientul. Medicii noștri stomatologi participa continuu la cursuri de perfecționare profesională și specializare atât din țară cât și din afara țării, pentru a fi întotdeauna la curent cu ultimele tendințe din lumea medicinei dentare.
În acest moment suntem singura clinică stomatologică din România care a manifestat o responsabilitate pentru bunăstarea românilor din Italia, prin faptul că am stabilit un parteneriat cu o renumită clinică din Italia – DRM – Clinica Dr. Marcon.– utilizând proceduri stomatologice avansate, înr-un cadru menit să sporească încrederea și respectul pacienților noștri.
Acest parteneriat a început în urmă cu câțiva ani cu un program lung de învățare, mentorat și schimb de experiență.

Obiectivul nostru a fost acela de a oferi românilor oportunitatea de a se trata atât în România, cât și în Italia, în aceleași condiții financiare, fără a renunța la calitatea serviciilor stomatologice din afara țării.

Indiferent de problemele stomatologice pe care le aveți, la clinica noastră găsiți cea mai bună rezolvare a acestora. Suntem mereu atenți atât la sănătatea dvs. cât și la buget, de aceea la noi veți găsi întotdeauna cel mai bun raport calitate / preț.

Echipa Clinicii DRM România, vă stă la dispozitie atât telefonic la numarul de tel. 0725220940, la adresa de e-mail contact@clinica-drm.ro cât și fizic la noi în clinică la adresa București, Sector 3, Str. Vlaicu Voda 7A de Luni - Vineri intre orele 09:00 și 20:00 pentru a vă ajuta să zâmbiți din nou.

Date contact

Strada Vlaicu Voda nr 7A, Parter Sector 3, București (zona VITAN)

Lu 09:00 - 17:30
Ma 12:00 - 20:30
Mi 09:00 - 17:30
Jo 12:00 - 20:30
Vi 09:00 - 17:30

Program de lucru

Luni
09:00 - 17:30
Marți
12:00 - 20:30
Miercuri
09:00 - 17:30
Joi
12:00 - 20:30
Vineri
09:00 - 17:30
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 6 )