Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
01 Dec. 2023 Adaugă la favorit

10 motive pentru un implant dentar la Clinica EXCEDENT !

Scris de: CLINICA EXCEDENT

631 de vizualizări

Dr. Mihaela Magureanu, medic primar stomatolog va ofera 10 motive si avantaje pentru a veni la Clinica EXCEDENT pentru tratamentele complexe, inclusiv chirurgicale și implanto-protetice.

În primul rând tot personalul are grija sa va simțiti relaxat și confortabil pe tot parcursul tratamentului. Toate procedurile sunt explicate în detaliu, va răspundem la toate întrebările, va aratam fotografii și filme care sa va ajute sa înțelegeți mai bine ce putem face în situația dvs.

Astfel puteți sa va alegeți cea mai buna soluție de tratament, implantul pe care vi-l doriți, lucrarea protetica cea mai avantajoasa și mai plăcută dvs.

Toate procedurile sunt executate de medici specialisti cu experiența de minim 10 ani în chirurgie maxilo-faciala, endodontie și protetica astfel încât sa aveți parte de cel mai bun tratament pe fiecare specialitate și la final sa va simțiți EXCELENT .

Se lucrează în condiții de siguranța, steril și aseptic, toate instrumentele sunt desfăcute în fata dvs. si măsurile de dezinfectie și protecție personala sunt respectate cu strictete, inclusiv nebulizarea.

Folosim tehnologia LASER și PRF pentru grabirea vindecarii după interventiile chirurgicale și și reducerea simptomelor postoperatorii. Nu doare nimic nici în timpul interventiei chirurgicale și nici după aceea.

Ținem permanent legătura cu dvs atât telefonic cât și pe whats-app în primele 48 ore postoperatorii, pentru a ne asigura ca evoluția e favorabila.

Lucrările protetice pe implanturi sunt executate medici primar cu peste 20 de ani de experiența, astfel încât adaptarea să fie perfectă, atât estetic cât și functional, pentru ca durata de viața a lucrarii să fie de peste 10 ani.

Avantajele financiare vin din posibilitatea de a alege intre 3 tipuri de implanturi și 3 opțiuni de plata în rate sau cu reduceri cumulate. La final pacienții fideli sunt premiati, fie cu cadouri de la partenerii noștri , fie cu servicii bonus în clinica pentru ei sau familia lor.

Testimonialele pacientilor nostri si cazuistica de pe site-ul nostru www.excedent.ro stau marturie pentru calitatea serviciilor oferite si profesionalismul tratamentelor efectuate.

Programeaza-te și tu sa beneficiezi de toate aceste avantaje!!

https://excedent.ro/

Suna la 0744537377 sau 0745585877.

Despre clinica CLINICA EXCEDENT

Clinica dentara EXCEDENT, acreditata clinica universitara, inseamna evolutia catre excelenta in stomatologie, experienta echipei de medici fiind completata de cel mai bun si mai modern suport tehnologic pentru ca serviciile oferite pacientului sa fie la inalt nivel inca din anul 2003.

Dotarea cu aparatura moderna, mediul confortabil și relaxant, experiența îndelungată și perfecționarea profesională continuă a medicilor ne ajută să vă oferim servicii stomatologice de cea mai bună calitate.

Pacienții clinicii stomatologice EXCEDENT, adulți și copii, beneficiază de toată experiența și dăruirea noastră, materiale excelente și mare atenție la detalii.

Date contact

Str. Lt. Ghe. Negel nr. 24 vila proprie in ambele locatii București (zona Cotroceni)
Parcare proprie

Lu - Vi 09:00 - 21:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 21:00
Marți
09:00 - 21:00
Miercuri
09:00 - 21:00
Joi
09:00 - 21:00
Vineri
09:00 - 21:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 6 )