Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
21 Mai. 2024 Adaugă la favorit

Aparat dentar Damon pareri

Scris de: DentoCare

1782 de vizualizări

Aparatul dentar DAMON a adus o inovație semnificativă în ortodonție și reprezintă cea mai modernă soluție de tratament cu bracketi.

Sistemul DAMON elimină în totalitate aplicarea modulelor elastice, fixarea arcului fiind realizată cu ajutorul unei clăpițe care se închide/ deschide.

Avantajul constă în faptul că, odată ce necesitatea aplicării acestor module/elastice este eliminată, arcurile special concepute pentru acest sistem glisează liber în brackeți, ceea ce duce la un tratament mult mai rapid față de aparatele dentare clasice.

Acest lucru înseamnă și mai puține vizite la controlul periodic, dar și un confort mai mare al pacientului.

Un alt avantaj al lipsei modulelor elastice este reprezentat de curățarea mai ușoară a aparatului dentar: acest sistem nou acumulează mult mai puțină placă bacteriană, iar curățarea se realizează mult mai ușor.

De ce să alegi aparatul dentar Damon?

- Tratamentul este cu până la șase luni mai rapid comparativ cu aparatul dentar clasic. Sistemul autoligaturant Damon funcționează 24/7 și asigură alinierea dinților pentru a crea un zâmbet ce va îmbunătăți semnificativ aspectul facial al pacientului.

- Oferă un tratament ortodontic mai confortabil decât aparatul dentar clasic. Sistemul autoligaturant Damon elimină modulele elastice care țin arcul în bracket. De asemenea, dimensiunea aparatului este mai mică comparativ cu cea a unui aparat dentar clasic.

- Necesită mai puține vizite la medicul ortodont. În cazul aparatelor clasice, pacientul trebuie să vină la clinică o dată pe lună pentru a activa aparatul dentar. În cazul sistemului autoligaturant Damon, aceste vizite se vor efectua o dată la 2-3 luni.

- Datorită lipsei modulelor elastice, aparatele dentare DAMON sunt mai ușor de curățat, placa bacteriană este redusă semnificativ în comparație cu aparatele dentare clasice, iar pacientul are posibilitatea de a avea o igienă dentară mai bună.


Despre clinica DentoCare

Clinica DentoCare Minulescu este situata pe Str. Ion Minulescu 45 in zona Timpuri Noi - Nerva Traian. Suntem o clinica cu dotari moderne si medici specialisti cu experienta pe toate specializarile:
- Ortodontie
- Implantologie
- Chirurgie
- Protetica
- Endodontie
- Parodontologie

Date contact

Ion Minulescu 45 Sector 3, București, cartier Timpuri Noi

Lu - Vi 08:00 - 21:00
Sâ 08:00 - 14:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 21:00
Marți
08:00 - 21:00
Miercuri
08:00 - 21:00
Joi
08:00 - 21:00
Vineri
08:00 - 21:00
Sâmbătă
08:00 - 14:00
Duminică
Închis

Apreciază ( 4 )