Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
23 Mai. 2024 Adaugă la favorit

Aparat dentar Spark: Inovație și confort în tratamentul ortodontic!

Scris de: DENTAL ELITE BUCUREȘTI

500 de vizualizări

Aparat dentar Spark: Inovație și confort în tratamentul ortodontic!

 

Purtarea unui aparat dentar reprezintă soluția sigură și eficientă de corectare a problemelor de aliniere și poziționare a dinților.

Tulburarile dentare de aliniere cum ar fi dintii suprapusi, inghesuiti, spatiati dau muscaturile incorecte nu numai că afectează estetica zâmbetului, dar determină efecte semnificative asupra sănătății orale. Dinții incorect aliniați sunt dificil de curățat, acest lucru conducând la acumularea plăcii bacteriene, apariția cariilor și a afecțiunilor gingivale.

În acest context, purtarea unui aparat dentar este esențială pentru corectarea problemelor ortodontice și obținerea unui aliniament corect al dinților. Cu toate acestea, este important să recunoaștem că reticența de a purta un aparat dentar este o problemă frecvent întâlnită, mai ales în rândul tinerilor.

Aspectul fizic și imaginea de sine joacă un rol important în dezvoltarea lor personală și socială, iar ideea de a purta un aparat dentar trezește unele preocupări și îndoieli.

Atunci când tinerii se confruntă cu dinți în poziții incorecte și conștientizează că este necesar un tratament ortodontic, un aspect care îi preocupă instant este prezența unui aparat dentar vizibil. În timpul tratamentului, mulți tineri sunt reținuți sau inhibați de prezența unui aparat dentar fix, cum este cel metalic.

Însă, acest obstacol poate fi depășit cu ușurință, cu aparatul dentar cu gutiere invizibile Spark.

Transformă-ți zâmbetul cu aparatul dentar Spark!

Dacă în trecut, purtarea unui aparat dentar era considerată o experiență inconfortabilă și inestetică, în prezent, aparatul dentar Spark a adus o nouă perspectivă în domeniul ortodontic. Cu ajutorul tehnologiei și a materialelor inovatoare, acum poți beneficia de un tratament ortodontic eficient, fără ca nimeni să își dea seama că porți un aparat dentar.

Cu ajutorul tehnologiei revoluționare TruGEN™, aparatul dentar Spark te aduce cu un pas mai aproape de obținerea zâmbetului pe care ți-l dorești. Această tehnologie reprezintă cea mai recentă inovație în materie de alignere transparente, oferindu-ți un tratament ortodontic eficient și confortabil.

Discreția și confortul pe care le oferă acest tip de aparat dentar fac tratamentul ortodontic mai ușor și plăcut, permițându-ți să te bucuri de rezultate, fără a te simți inhibat în activitățile cotidiene. Astfel, poți să-ți transformi zâmbetul, fără să îți schimbi stilul de viață.

Inovație și confort în tratamentul ortodontic: Descoperă avantajele aparatului dentar Spark!

 

Aparatul dentar Spark nu reprezintă un simplu dispozitiv ortodontic. Este un sistem modern de corecție a poziției dinților, conceput pentru a fi eficient și ușor de purtat.  Fie că ai probleme de aliniere, de înghesuire sau de spațiere a dinților, aparatul dentar Spark te ajută să obții un zâmbet frumos și perfect funcțional, în cel mai scurt timp.

 

Pe lângă faptul că este transparent, acest aparat dentar oferă o serie de avantaje incontestabile, comparativ cu tratamentele ortodontice convenționale. Printre cele mai importante beneficii menționăm:

       Confort sporit - Gutierele transparente și flexibile ale aparatului dentar Spark sunt concepute astfel încât să se potrivească perfect pe dinți, reducând orice senzație de iritare sau disconfort. În cazul tratamentului cu aparat dentar cu brackeți, pacienții se pot confrunta cu disconfort gingival și iritații la nivelul buzelor/obrajilor. Însă, cu aparatul Spark, vei scăpa de această problemă. Materialul TruGEN™ asigură o adaptare perfectă și o purtare plăcută, contribuind la transformarea zâmbetului tău fără a compromite confortul și bunăstarea orală.

       Rezultate precise și previzibile - Prin intermediul tehnologiei de ultimă generație, tratamentul cu aparat dentar Spark este unul dintre cele mai predictibile tratamente dentare. Fiecare set de alignere este conceput pentru a continua procesul de corecție și a obține alinierea dorită în etape succesive, oferind rezultate vizibile pe parcursul tratamentului. Cu aparatul dentar Spark timpul de tratament este eficientizat, iar pacientul merge la clinică la un interval de 2-3 luni. În cazul gutierelor Spark, acestea trebuie purtate între 20-22 de ore/zi.

       Fără restricții alimentare sau schimbări în stilul de viață - Aparatul dentar Spark îți oferă libertatea de a consuma orice aliment. Fiind mobile, alignerele pot fi înlăturare în timpul meselor. În plus, nu există restricții privind tipurile de alimente pe care le poți consuma. Datorită materialului utilizat, gutierele garantează o rezistență superioară la coloranți extrinseci.

       Igienizare corectă a dinților - Deoarece aparatul dentar Spark este detașabil, igienizarea orală se realizează normal. Astfel, este mai ușor să menții o igienă orală adecvată, reducând riscul formării plăcii bacteriene și dezvoltării cariilor dentare.

Concluzii

Cu aparatul dentar Spark obții un tratament ortodontic avansat, personalizat și adaptat nevoilor tale. Transformarea zâmbetului tău devine astfel o experiență plăcută, eficientă și lipsită de compromisuri.

Medicii ortodonți de la clinica Dental Elite sunt dedicați în a oferi pacienților o experiență cât mai plăcută și confortabilă în timpul tratamentului. Diagnosticul corect și propunerea celor mai bune soluții de tratament sunt prioritare, asigurând astfel rezultate de lungă durată și un zâmbet frumos și sănătos.

Dacă ai nevoie de un tratament ortodontic apelează cu încredere la clinica Dental Elite. Clinica îți oferă un portofoliu variat de servicii stomatologice, aliniate nevoilor și așteptărilor tale.

 

Alege să începi călătoria către un zâmbet perfect funcțional cu ajutorul aparatului dentar Spark, care combină tehnologia avansată cu un nivel înalt de confort, oferindu-ți rezultate excepționale în cel mai scurt timp posibil.


Despre clinica DENTAL ELITE BUCUREȘTI

Dental Elite este o echipă de oameni ambițioși și determinați să facă excelență în domeniul stomatologic din România.

Prezenți în Brașov și Bucuresti, cu o echipă multidisciplinară, alcătuită din peste 25 de medici stomatologi, am tratat până în prezent peste 11.000 de pacienți, în cele 15 unit-uri dentare de ultimă generație.

Avem una dintre cele mai mari echipe de medici specialiști în chirurgie orală și maxilo-facială și implantologie și medici specialiști care acoperă toate ramurile stomatologiei: protetică și estetică dentară, endodonție microscopică, parodontologie, ortodonție, stomatologie pediatrică, chirurgie și implantologie,

Clinicile noastre sunt dotate cu tehnologie performantă, de ultimă generație, printre care amintim:

• Unit-uri dentare A-DEC si Anthos (Castellini)
• Scanner intra-oral Primescan AC PRO Cerec Medit i-700 și Medit i-500
• Cameră intra-orală Acteon Soprocare
• Microsccop dentar endodonție Leica M320 High-end
• și Kaps 1100
• Radiologie integrată 2D/3D și CBCT (DURR si Hyperion)
• Echipament de tehnică dentară digitalizată de cabinet CEREC Primemill Sirona - Sistem de frezare 3D și CEREC Speedfire – cuptor de sintetizare, cu ajutorul cărora tratamentele de protetică sunt realizate rapid și fără erori
• Laser pentru reducere durerii I-Plus Waterlase
• Lampă de albire Philips ZOOM
• Laser diodă EpicX Biolase
• Echipamente de sterilizare de top MELAG si Castellini

Valorile și principiile transmise din tată în fiu, expertiza medicilor, aparatura high-tech dentistry, empatia fără margini, precum și tratamentele accesibile transformă orice vizită la Dental Elite într-o experiență lipsită de anxietate, de care îți vei aminti cu drag.

Pentru noi, elita medicală înseamnă 100% implicare.

Date contact

Strada Sergent Gheorghe Anghel,nr 4 Sector 1, București, cartier Dorobanți

Lu - Vi 08:00 - 21:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 21:00
Marți
08:00 - 21:00
Miercuri
08:00 - 21:00
Joi
08:00 - 21:00
Vineri
08:00 - 21:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 1 )