Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
22 Mai. 2024 Adaugă la favorit

Aparatul dentar invizibil – solutia moderna pentru un zambet estetic, dar și functional

Scris de: DENTAL ELITE BUCUREȘTI

594 de vizualizări

Aparatul dentar invizibil este o inovație în domeniul ortodonției, prin intermediul căreia pacienții pot obține o estetică nouă a dinților și o sănătate orală îmbunătățită considerabil.

În timp ce aparatele dentare convenționale implică utilizarea unor brackeți din metal sau ceramică pentru a corecta poziția dinților sau spațiile dintre ei, aparatul dentar invizibil utilizează o serie de gutiere personalizate și transparente, create pentru a se potrivi exact cu dinții pacienților.

Astfel, aparatul dentar invizibil oferă un nivel înalt de confort și estetică, care permite pacienților să continue tratamentul, fără să-și facă griji în privința aspectului lor.

Când este necesar tratamentul cu aparat dentar?
Tratamentul cu aparat dentar are ca scop corectarea unor probleme estetice și funcționale ale dinților. Concret, este necesară efectuarea unui tratament ortodontic în momentul în care pacientul prezintă:

Dinți poziționați incorect în os sau strâmbi;
Dinți înghesuiți sau suprapuși;
Existența unor spații edentate extinse;
Mușcătură incorectă;
În acest context, un aparat dentar corectează poziția dinților și îmbunătățește masticația și estetica zâmbetului.

Cu toate acestea, mulți pacienți se tem să-și înceapă tratamentul ortodontic din cauza temerilor legate de aspectul unui aparat dentar metalic. 

Dar, în prezent, cu aparatul dentar invizibil, pacienții nu trebuie să-și mai facă griji cu privire la aspectul fizic. Aparatul dentar invizibil este tratamentul care se aliniază cel mai bine cerințelor estetice și funcționale ale pacienților.

Cu toate că există numeroase tratamente cu aparat dentar, atenția pacienților se îndreaptă din ce în ce mai mult către aparatul dentar Spark.

Descoperă avantajele aparatului dentar invizibil Spark: confort, estetică și eficiență

Cu aparatul invizibil Spark, conceput prin intermediul tehnologiei TruGEN™, o inovație în domeniul soluțiilor ortodontice, pacienții pot obține zâmbetul la care au visat.

Aparatul dentar Spark este un sistem modern de corectare a poziției dinților, proiectat pentru a fi eficient și confortabil. Concret, pacienții își pot corecta și îmbunătăți poziția dinților cu ajutorul unor gutiere transparente mobile. Acestea trebuie purtate în fiecare zi până la terminarea tratamentului. 

Pe lângă faptul că este transparent, acest aparat dentar oferă o serie de avantaje incontestabile, comparativ cu cel convențional. 

Printre cele mai importante beneficii menționăm:

Oferă un nivel înalt de confort 
În timpul tratamentului cu aparat dentar clasic, pacienții pot experimenta frecvent dureri, disconfort gingival și iritații ale obrajilor sau buzelor cauzate de brackeți. 

Cu aparatul dentar Spark, aceste probleme sunt eliminate deoarece acesta este conceput dintr-un material inovator, neted, garantând un confort sporit în timpul purtării.

Înlătură orice grijă din punct de vedere estetic
Datorită faptului că alignerele sunt complet transparente, acest aparat este practic invizibil. Această particularitate face ca tratamentul să fie acceptat cu ușurință de pacienți. Aceștia nu se vor simți stânjeniți în timpul purtării aparatului.

Garantează eficiență și adaptabilitate la nevoile pacienților
Cu alignerele Spark, perioada de tratament este eficientizată, pacienții fiind nevoiți să meargă la clinică la un interval de 2-3 luni. În plus, aceștia cunosc încă de la prima consultație întreaga schemă de tratament, costurile și rezultatele (în măsura în care se respectă toate indicațiile medicului ortodont).

În cazul alignerelor Spark, acestea trebuie purtate între 20-22 de ore/zi. Alignerele sunt realizate în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui pacient și pot fi adaptate în mod regulat pentru a asigura alinierea corectă a dinților. 

Nu există restricții alimentare
Cu alignerele Spark, pacienții își pot realiza toate activitățile cotidiene, fără nicio grijă. Comparativ cu aparatele dentare convenționale, aceste alignere sunt mobile, pacientul putând să le scoată înainte de masă sau în momentul periajului dentar. 

Concret, aparatul dentar Spark poate fi îndepărtat pentru igienizarea dinților, periajul fiind realizat mult mai ușor. Acest lucru contribuie la menținerea unei igiene dentare adecvate pe perioada tratamentului. Întrucât dinții sunt mai ușor de curățat, acest lucru reduce semnificativ riscul de carii dentare și afecțiuni ale gingiilor.

De asemenea, nu există restricții în ceea ce privește alimentația. 

În plus, materialul din care este creat aparatul dentar asigură o rezistență înaltă la coloranți extrinseci.

Concluzii
Aparatul dentar invizibil este o soluție inovatoare pentru corectarea și îmbunătățirea poziției dinților, permițând pacienților să obțină zâmbetul mult dorit, într-un mod cât mai confortabil și eficient posibil.

Medicii ortodonți de la clinica Dental Elite sunt întotdeauna dedicați în a oferi pacienților o experiență cât mai plăcută și confortabilă în timpul tratamentului. Medicii iau întotdeauna toate măsurile necesare pentru a pune diagnosticul corect, propunând pacienților cele mai bune soluții de tratament.

Dacă ai nevoie de un tratament ortodontic apelează cu încredere la clinica Dental Elite. Clinica îți oferă numeroase servicii Dental Elite, aliniate nevoilor și așteptărilor tale. 

Medicii specialiști te vor ajuta să obții zâmbetul dorit, cu proceduri sigure și lipsite de durere.

Despre clinica DENTAL ELITE BUCUREȘTI

Dental Elite este o echipă de oameni ambițioși și determinați să facă excelență în domeniul stomatologic din România.

Prezenți în Brașov și Bucuresti, cu o echipă multidisciplinară, alcătuită din peste 25 de medici stomatologi, am tratat până în prezent peste 11.000 de pacienți, în cele 15 unit-uri dentare de ultimă generație.

Avem una dintre cele mai mari echipe de medici specialiști în chirurgie orală și maxilo-facială și implantologie și medici specialiști care acoperă toate ramurile stomatologiei: protetică și estetică dentară, endodonție microscopică, parodontologie, ortodonție, stomatologie pediatrică, chirurgie și implantologie,

Clinicile noastre sunt dotate cu tehnologie performantă, de ultimă generație, printre care amintim:

• Unit-uri dentare A-DEC si Anthos (Castellini)
• Scanner intra-oral Primescan AC PRO Cerec Medit i-700 și Medit i-500
• Cameră intra-orală Acteon Soprocare
• Microsccop dentar endodonție Leica M320 High-end
• și Kaps 1100
• Radiologie integrată 2D/3D și CBCT (DURR si Hyperion)
• Echipament de tehnică dentară digitalizată de cabinet CEREC Primemill Sirona - Sistem de frezare 3D și CEREC Speedfire – cuptor de sintetizare, cu ajutorul cărora tratamentele de protetică sunt realizate rapid și fără erori
• Laser pentru reducere durerii I-Plus Waterlase
• Lampă de albire Philips ZOOM
• Laser diodă EpicX Biolase
• Echipamente de sterilizare de top MELAG si Castellini

Valorile și principiile transmise din tată în fiu, expertiza medicilor, aparatura high-tech dentistry, empatia fără margini, precum și tratamentele accesibile transformă orice vizită la Dental Elite într-o experiență lipsită de anxietate, de care îți vei aminti cu drag.

Pentru noi, elita medicală înseamnă 100% implicare.

Date contact

Strada Sergent Gheorghe Anghel,nr 4 Sector 1, București, cartier Dorobanți

Lu - Vi 08:00 - 21:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 21:00
Marți
08:00 - 21:00
Miercuri
08:00 - 21:00
Joi
08:00 - 21:00
Vineri
08:00 - 21:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 0 )