Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
17 Iun. 2024 Adaugă la favorit

Dinți ficși în 24 de ore: Soluția Revoluționară pentru un Zâmbet Perfect

Scris de: Prodent Cluj

193 de vizualizări

Dinti ficsi in 24 ore | Pret | Ghid complet | Cluj

Clinica stomatologica Prodent din Cluj oferă o soluție inovatoare pentru pacienții care doresc să obțină dinți ficși în doar 24 de ore. Această metodă rapidă și eficientă utilizează tehnologia de implanturi dentare, permițând restaurarea completă a danturii într-un timp record: 1 zi

Clinica stomatologica Prodent din Cluj este recunoscuta pentru abordarea Holistica personalizata. Echipa noastra de medici stomatologi experimentati utilizeaza implanturi dentare de ultima generatie, 100% biocompatibile, pentru a-ti oferi o solutie rapida, eficienta si de lunga durata.


Procedura:

  1. Consultul inițial: Medicul specialist evaluează starea generală a sănătății orale a pacientului și planifică tratamentul.
  2. Intervenția chirurgicală: În cadrul unei singure ședințe, se realizează extracțiile dentare necesare și inserarea implanturilor dentare.
  3. Fixarea provizorie: Se montează o lucrare protetică provizorie care permite pacientului să se bucure de funcționalitate și estetică imediată.
  4. Lucrarea finală: După o perioadă de vindecare, se montează lucrarea protetică finală, oferind un rezultat durabil și estetic.

Avantaje:

  • Timp redus de tratament: doar 24 de ore pentru a obține un zâmbet nou.
  • Reducerea disconfortului: intervenția minim invazivă asigură o recuperare rapidă.
  • Rezultate estetice și funcționale excelente: dinții ficși arată și funcționează ca cei naturali.

Pentru a afla pretul tratamentului Dinti ficsi in 24 ore precum si mai multe informații, vizitați acest ghid complet pentru "Dinti ficsi in 24 ore".

Despre clinica Prodent Cluj

Stomatologie HOLISTICĂ si estetica faciala: materiale NON-TOXICE, tratamente conservative si minim-invazive, efectuate de o echipa de medici cu vasta experienta pe toate ramurile stomatologiei.

Suntem o echipă dinamică, motivată, cu o experiență individuală solidă, capabilă să trateze orice problemă dentară cu precizie, la cel mai înalt nivel de performanță.

Pasiunea, Experienta si Mijloacele de care dispunem, sunt lucrurile care ne faciliteaza realizarea unor tratamente cu rata de succes de 100%.

Date contact

Str. Trifoiului 14, Cluj-Napoca Cluj-Napoca (zona Buna-Ziua, Andrei Muresanu)
Nu există locuri special amenajate pentru parcare Strada privata cu locuri de parcare la liber

Lu - Du 09:00 - 20:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 20:00
Marți
09:00 - 20:00
Miercuri
09:00 - 20:00
Joi
09:00 - 20:00
Vineri
09:00 - 20:00
Sâmbătă
09:00 - 20:00
Duminică
09:00 - 20:00

Apreciază ( 1 )