Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
01 Oct. 2023 Adaugă la favorit

Fast and Fixed - alegerea sigură pentru un zâmbet sănătos și beneficii pe viață

Scris de: DENTAL ELITE BUCUREȘTI

236 de vizualizări

Fast and Fixed - alegerea sigură pentru un zâmbet sănătos și beneficii pe viață

 

 

Fast and Fixed este un tratament revoluționar, care garantează pacienților un zâmbet complet nou, într-un timp record.

 

Acest sistem de reabilitare orală oferă șansa pacienților care sunt complet/parțial edentați sau care poartă o proteză mobilă, să obțină dinti ficsi in 24 de ore. Pacienții pot reveni la viața lor socială într-un timp scurt și pot simți din nou siguranță și confort în propriul zâmbet.

Dacă te confrunți cu probleme de edentație și vrei să obții rapid un zâmbet complet nou,  tratamentul SKY Fast and Fixed este soluția de care ai nevoie. Cu acest sistem inovator, zâmbetul tău poate fi transformat rapid, fără durere și cu multe beneficii pe viață.

Practic, într-o singură zi, poți obține dinți stabili și funcționali, care îți vor permite să mănânci, să vorbești și să zâmbești așa cum ai visat.

Tratamentul Fast and Fixed: Soluția sigură pentru un zâmbet sănătos, într-un timp record!

Atunci când vine vorba de tratamente cu implant dentar, mulți pacienți se confruntă cu dileme privind timpul de așteptare, intervențiile necesare și costurile implicate.

Pacienții pot fi reticenți din cauza temerilor legate de durere și de posibilele complicații. În plus, în viziunea lor, aceste tratamente implică foarte multe vizite la clinică și o perioadă lungă de vindecare, ceea ce poate însemna o pauză prelungită de la viața lor cotidiană.

În acest context, sistemul revoluționar Fast and Fixed oferă răspunsuri încurajatoare pacienților interesați de o procedură de reabilitare orală.

Tratamentul permite un protocol chirurgical adaptat pentru implanturi stabile, nefiind necesare augumentări osoase, sinus lift sau alte intervenții.

Încă, de la prima vizită la clinică, se stabilește dacă pacientul este apt pentru a beneficia de tratamentul Fast and Fixed. Ulterior, medicul implantolog va discuta cu pacientul planul de tratament, fiind stabilite toate aspectele care compun imaginea de ansamblu în acest proces de transformare a zâmbetului.

Zâmbetul poate fi transformat imediat, fără durere și cu multe beneficii pe viață!

 

Sistemul Fast & Fixed reprezintă cea mai bună soluție pentru pacienții care se confruntă cu dinți lipsă sau chiar cu o arcadă fără dinți.

În comparație cu alte soluții de reabilitare orală, tratamentul Fast and Fixed vine cu avantaj incontestabil, mai precis:

Obținerea unor dinți ficși în doar 24 de ore!

O persoană edentată complet sau parțial se confruntă cu probleme atât fizice, cât și emoționale. Absența dinților generează probleme de masticație și vorbire, fapt ce afectează calitatea alimentației și a comunicării sociale. Totodată, persoanele edentate suferă și din punct de vedere psihic și emoțional, ei renunțând la viața socială, pe fondul scăderii stimei de sine și nesiguranței lor în prezența celorlalți.

Însă, cu ajutorul sistemului de implanturi Fast and Fixed, toate aceste probleme vor dispărea. Într-o singură intervenție se vor realiza procedurile de extracție, implantare și restaurare temporară.

Astfel, pacienții se pot bucura de un zâmbet complet nou, ei reluându-și activitățile, într-un timp record.

Beneficiile sistemului revoluționar Fast & Fixed

       Implanturi dentare stabile, într-o singură zi, fără durere și cu recuperare rapidă;

       Tratament personalizat, adaptat nevoilor și dorințelor fiecărui pacient;

       Lucrări protetice definitive cu o estetică ce imită dinții naturali, pacienții fiind mult mai încrezători în zâmbetul lor;

      Nu presupune proceduri de adiție osoasă, fiind utilizată structura osoasă a pacientului;

       Prevenirea resorbției osoase prin tehnologia modernă utilizată;

       Obținerea unui proces de masticație perfect funcțional;

       Redobândirea încrederii de sine, revenind la o viață socială activă.

 

Cu tehnologia Fast and Fixed și a tehnicilor moderne de chirurgie dentară, pacienții pot obține zâmbetul mult dorit într-o singură zi, fără nicio durere și cu multiple beneficii pe viață.

Călătoria spre un zâmbet complet nou începe la clinica Dental Elite!

Cu o experiență multidisciplinară îndelungată și cu aparatură digitală de ultimă generație, medicii implantologi de la clinica Dental Elite garantează rezultate rapide, obținute prin proceduri sigure și lipsite de durere.

Ne dorim ca fiecare pacient să primească tratamentul potrivit și adaptat nevoilor și așteptărilor sale. De aceea, colaborăm multidisciplinar pentru a stabili cel mai bun plan de tratament, pornind de la consultația inițială și până la fixarea lucrării protetice definitive.

 

Fiecare zâmbet este important pentru noi, iar prin efortul comun al întregii echipe, ne dorim să aducem doar zâmbete sănătoase și frumoase în viețile pacienților noștri.

 

Apelează cu încredere la clinica Dental Elite! Aceasta pune la dispoziție multiple servicii stomatologice adaptate necesităților și așteptărilor tale.

 

Fii sigur că zâmbetul tău este în mâini bune!

Echipa Dental Elite, partenerul tău pentru un zâmbet sănătos!


Despre clinica DENTAL ELITE BUCUREȘTI

Dental Elite este o echipă de oameni ambițioși și determinați să facă excelență în domeniul stomatologic din România.

Prezenți în Brașov și Bucuresti, cu o echipă multidisciplinară, alcătuită din peste 25 de medici stomatologi, am tratat până în prezent peste 11.000 de pacienți, în cele 15 unit-uri dentare de ultimă generație.

Avem una dintre cele mai mari echipe de medici specialiști în chirurgie orală și maxilo-facială și implantologie și medici specialiști care acoperă toate ramurile stomatologiei: protetică și estetică dentară, endodonție microscopică, parodontologie, ortodonție, stomatologie pediatrică, chirurgie și implantologie,

Clinicile noastre sunt dotate cu tehnologie performantă, de ultimă generație, printre care amintim:

• Unit-uri dentare A-DEC si Anthos (Castellini)
• Scanner intra-oral Primescan AC PRO Cerec Medit i-700 și Medit i-500
• Cameră intra-orală Acteon Soprocare
• Microsccop dentar endodonție Leica M320 High-end
• și Kaps 1100
• Radiologie integrată 2D/3D și CBCT (DURR si Hyperion)
• Echipament de tehnică dentară digitalizată de cabinet CEREC Primemill Sirona - Sistem de frezare 3D și CEREC Speedfire – cuptor de sintetizare, cu ajutorul cărora tratamentele de protetică sunt realizate rapid și fără erori
• Laser pentru reducere durerii I-Plus Waterlase
• Lampă de albire Philips ZOOM
• Laser diodă EpicX Biolase
• Echipamente de sterilizare de top MELAG si Castellini

Valorile și principiile transmise din tată în fiu, expertiza medicilor, aparatura high-tech dentistry, empatia fără margini, precum și tratamentele accesibile transformă orice vizită la Dental Elite într-o experiență lipsită de anxietate, de care îți vei aminti cu drag.

Pentru noi, elita medicală înseamnă 100% implicare.

Date contact

Strada Sergent Gheorghe Anghel,nr 4 Sector 1, București, cartier Dorobanți

Lu - Vi 08:00 - 21:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 21:00
Marți
08:00 - 21:00
Miercuri
08:00 - 21:00
Joi
08:00 - 21:00
Vineri
08:00 - 21:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 1 )