Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
18 Iun. 2024 Adaugă la favorit

Fatete dentare fara slefuire

Scris de: DENTAL ELITE BUCUREȘTI

1389 de vizualizăriCe sunt ele -  fatetele "no prep"-reprezinta foite foarte fine realizate in laboratorul de tehnica dentara din materiale estetice de tipul ceramicii presate sau ceramica feldspatica si se fixeaza prin tehnici adezive specifice in cabinetul stomatologic pe dinti nepreparati mecanic.

Cui se adreseaza -  tipul acesta de tratament este unul non invaziv si reprezinta o modificare a arhitecturii zambetului si se adreseaza pacientilor adulti fara limita de varsta,cu dinti sanatosi,fara carii dentare,cu dinti de dimensiuni mici raportati la marimea oaselor maxilare,cu spatieri,ciobiti,fracturati,cu coloratii mici,forme atipice sau cu abrazii marcate.

Cui nu se adreseaza:  -exista si situatii cand nu se pot aplica fatetele dentare no prep si aici mentionam pacientii cu bruxism nocturn si sau diurn,obiceiuri vicioase de a interpune interarcadic diverse obiecte,inclusiv rosul unghiilor,deoarece exista riscul de desprindere sau chiar fracturare.

Ce implica - tratamentul modern de aplicare a fatetelor no prep-este o munca importanta de echipa-medic/tehnician dentar , realizata pe baza unei analize antropometrice a zambetului pacientului pe un set de fotografii si a unor modele de studiu luate in prealabil.

Cu ajutorul DSD-DIGITAL SMILE DESIGN se realizeaza initial un proiect al viitoarelor fatete ce va fi prezentat pacientului si dupa validarea formei alese se va merge la realizarea fatetelor ce implica un timp de procesare in laborator dupa care se fixeaza pe dinti ,fara nici un disconfort pentru pacient .

Ce obtinem - la finalul tratamentului , pacientul va fi purtatorul unui zambet nou ca si forma,dimensiune,culoare care ii va reda increderea prin frumusetea naturala a fatetelor ,stabil coloristic si usor de purtat datorita grosimii mici.

Recomandari - stabilitatea tratamentului cu fatete dentare va fi direct proportional cu vizitele de rutina in cabinetul stomatologic pentru screeningul periodic la fiecare 6 luni , ce implica si igienizari profesionale periodice.

 


Despre clinica DENTAL ELITE BUCUREȘTI

Dental Elite este o echipă de oameni ambițioși și determinați să facă excelență în domeniul stomatologic din România.

Prezenți în Brașov și Bucuresti, cu o echipă multidisciplinară, alcătuită din peste 25 de medici stomatologi, am tratat până în prezent peste 11.000 de pacienți, în cele 15 unit-uri dentare de ultimă generație.

Avem una dintre cele mai mari echipe de medici specialiști în chirurgie orală și maxilo-facială și implantologie și medici specialiști care acoperă toate ramurile stomatologiei: protetică și estetică dentară, endodonție microscopică, parodontologie, ortodonție, stomatologie pediatrică, chirurgie și implantologie,

Clinicile noastre sunt dotate cu tehnologie performantă, de ultimă generație, printre care amintim:

• Unit-uri dentare A-DEC si Anthos (Castellini)
• Scanner intra-oral Primescan AC PRO Cerec Medit i-700 și Medit i-500
• Cameră intra-orală Acteon Soprocare
• Microsccop dentar endodonție Leica M320 High-end
• și Kaps 1100
• Radiologie integrată 2D/3D și CBCT (DURR si Hyperion)
• Echipament de tehnică dentară digitalizată de cabinet CEREC Primemill Sirona - Sistem de frezare 3D și CEREC Speedfire – cuptor de sintetizare, cu ajutorul cărora tratamentele de protetică sunt realizate rapid și fără erori
• Laser pentru reducere durerii I-Plus Waterlase
• Lampă de albire Philips ZOOM
• Laser diodă EpicX Biolase
• Echipamente de sterilizare de top MELAG si Castellini

Valorile și principiile transmise din tată în fiu, expertiza medicilor, aparatura high-tech dentistry, empatia fără margini, precum și tratamentele accesibile transformă orice vizită la Dental Elite într-o experiență lipsită de anxietate, de care îți vei aminti cu drag.

Pentru noi, elita medicală înseamnă 100% implicare.

Date contact

Strada Sergent Gheorghe Anghel,nr 4 Sector 1, București, cartier Dorobanți

Lu - Vi 08:00 - 21:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 21:00
Marți
08:00 - 21:00
Miercuri
08:00 - 21:00
Joi
08:00 - 21:00
Vineri
08:00 - 21:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 1 )