Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
22 Mai. 2024 Adaugă la favorit

Importanta informatizării în cabinetele stomatologice în contextul pandemiei generate de Covid 19

Scris de: DENTAL VOCATION STUDIO - zona Sălăjan, Nicolae Grigorescu, Pallady

638 de vizualizări

Un cabinet stomatologic să se recupereze cu succes sau sa reziste în actualul context, cu o diminuare apreciabilă a numărului de pacienți din cauza protocolului existent, pe lângă expertiza profesionala, va trebui sa se asigure ca totul se face bine pentru prevenirea infectării cu Covid-19 și ca este capabil sa se adapteze rapid unor situații critice, investind în echipamente IT&C. 
Trebuie sa fim conștienți cât poate să coste lipsa informatizării, astfel se conturează foarte clar necesitatea investirii într-un software/ o aplicație de gestiune inteligenta dedicata cabinetelor stomatologice ( care oferă Chestionar Covid-19, fișe pacienți, facturi, programări, stocuri, rapoarte, radiografii, grafice, statistici, planuri de tratament, etc) 
Din acest motiv alegerea celei mai bune aplicații de gestiune reprezinta unul din elementele cheie în succesul unui cabinet. 
De asemenea, pentru a funcționa un program informatic performant el are nevoie și de un sistem performant, legătura dintre cele două este intriseaca, altfel nu se poate asigura 100% eficiența de rulare a informațiilor pe care soft-ul o poate oferii și este necesar sa se achiziționeze și device-uri (PC, laptop, tablete) performante cu procesoare de ultimă generație. 
Atunci când vorbim de computere, problema o constituie faptul ca foarte mulți dintre noi nu întelegem limbajul acestora. În acest caz, avem nevoie de un traducător care să pună computer-ul sa lucreze pentru noi. Aici intervine softul. Fiecare software are scopul lui. Un software este creat cu ajutorul unor limbaje de programare (C++, Java, Perl, etc). Aceste limbaje de programare transforma cu ajutorul unui compilator software-ul din limba pe care noi o cunoaștem în cod binar (limba calculatorului). 
Un software poate fi furnizat odată cu calculatorul, creat ulterior de către utilizator sau achiziționat din magazine specializate sau direct de la dezvoltator. Ultima situație este cea mai convenabila și de interes pentru orice plan de afaceri în domeniul stomatologiei.
 
Ce este un soft medical dedicat cabinetelor stomatologice? 
Siplifica munca doctorilor și asistenților și va permite o activitate profesională curenta la potențial maxim. Oferă acces rapid și comod de pe orice tip și brand de device. 
Recomandarea cu certitudine este iStoma. Conform unei analize amănunțite a raportului satisfactii/beneficii/preț, , a frecvenței de implementare și aplicabilitate în multe cabinete și clinici stomatologice alegerea cea mai buna este iStoma. Este un program de gestiune  100% romanesc, un real succes pe piața IT&C, care în ultima versiune de pe piață, acoperă toate necesitățile unui cabinet și este CHEIA ESENȚIALĂ PENTRU ORICE AFACERE ÎN DOMENIUL DE REFERINȚĂ. 

Dr. SARU SORIN-fondator Dental Vocation Studio

Despre clinica DENTAL VOCATION STUDIO - zona Sălăjan, Nicolae Grigorescu, Pallady

Calitatea nu trebuie sa fie un lux ci un standard. Misiunea unei organizații reprezinta ratiunea de a fi și de a crea valoare pentru societate.
Cautăm cele mai bune, mai sigure și mai performante tehnici și tehnologii pentru pacienții nostri, ei sunt prioritatea noastră.
Dorim să învingem preconcepțiile legate de Europa de Est și mai cu seama de România și sa demonstram ca profesionalismul nu are granite. Suntem cel puțin la fel de buni, însă mult mai ieftini, de aceea turismul stomatologic a explodat în ultimii ani. Cabinetul Dental Vocation Studio se bazează pe valori esentiale: PROFESIONALISM, PASIUNE, VOCAȚIE, RESPONSABILITATE, ADAPTABILITATE, INOVAȚIE, EXPERIENTA, RIGUROZITATE, PROMPTITUDINE, CONFORT. SIGURANȚĂ, ACCESIBILITATE, PRET CORECT

Invingeti-va teama de dentist si veniti sa ne cunoașteți echipa!
Lucram cu materiale bio compatibile, avem o locație noua, atmosfera modernă, aparatură performanta, medici competenti, empatici, cu vocație, care pe lângă profesionalism au și o latură umană care da valoarea actului medical.
OBIECTIVUL NOSTRU este îndeplinit dacă ambele părți resimt un plus de valoare:
- pacientul sa simtă confort, siguranță, mulțumire și ca a plătit un preț corect
- medicul sa simtă recunoașterea muncii sale și o recunoaștere a prestigiului nobile sale meserii, în marea diversitate de medici stomatologi de pe piața medicinei dentare.
ECHIPA:
DR SARU SORIN
DR SARU ANDREEA
DR SIRBU EUGENIU
DR STEFAN BRANDUSA

Date contact

Str. Malva nr. 35 Parter, Ap. 5 Sector 3, București (zona Piata Titan, Salajan, Trapezului, Ozana)
În față clinicii, exista locuri de parcare dedicare pacientilor

Lu 12:00 - 18:00
Ma - Jo 10:00 - 20:00
Vi 12:00 - 18:00

Program de lucru

Luni
12:00 - 18:00
Marți
10:00 - 20:00
Miercuri
Închis
Joi
10:00 - 20:00
Vineri
12:00 - 18:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 1 )