Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
30 Nov. 2022 Adaugă la favorit

Întreținere fațete dentare

Scris de: M&M DENTAL TEAM

21 de vizualizări


Fațetele dentare sunt alegerea potrivită pentru a reda aspectul impecabil al dinților tăi. Aceste mici lucrări de artă, proiectate computerizat, fabricate prin tehnologii avansate și finisate manual, imită perfect smalțul natural al dintelui. Fațetele nu au doar rol estetic, ci și funcțional, îmbracă dintele și îl protejează, oferindu-i o rezistență mult mai mare. Reușita aplicării lor înseamnă o cimentare perfectă care să nu lase loc resturilor de mâncare să intre între dinți sau sub gingie. 
Culoarea fațetelor dentare se stabilește în funcție de fizionomie și culoarea celorlalți dinți rămași nefațetați. În cazul în care unul sau mai mulți dinți au avut o problemă precum decolorarea, apariția unor pete, sau sunt pur și simplu nealiniați, atunci fațetele sunt soluția optimă. Acestea sunt utilizate pentru acoperirea unui singur dinte sau a tuturor. 
https://www.facebook.com/StiriConstantaTulcea/videos/1296915814386648
Medicul va prepara într-un anumit fel dintele, operațiune numită șlefuire. Procesul de șlefuire este determinant în reușita protetică, ceea ce implică competențe și abilități personalizate ale medicului dentist.
Există mai  multe tipuri de fațete dentare:
1.Fațete care nu necesită șlefuire și sunt realizate din ceramică foarte subțire de 0,3 mm și se lipesc de dinți. Acestea sunt recomandate atunci când dinții sunt drepți, sănătoși și îți dorești o ușoară alungire sau schimbare a formei acestora. 
2. Fațetele efectuate din porțelan sunt cea mai modernă tehnică de înlocuire sau îmbunătățire a zâmbetului. Oferă pacientului ocazia de a alege ce formă, ce mărime sau ce culoare dorește, astfel încât rezultatul să fie cel scontat,
https://www.facebook.com/BunaDimineataConstanta/videos/606693663856812

Despre clinica M&M DENTAL TEAM

Responsabili și în slujba Dumneavoastră, Clinica Dentară M&M Dental Team este preocupată de confortul și siguranța pacienților noștri! Imagistica 3 D prin tomografie computerizată, amprentarea digitală, terapia prin laser, ghidarea chirurgicală, aparate le dentare invizibile sunt servicii Premium de care puteți beneficia în cadrul Clinicii M&M Dental Team! Important: Tomografia dentară computerizată cu cefalostat vă așteaptă acum în cadrul Clinicii pentru orice tip de investigație imagistică necesară tratamentelor dentare!
M&M Dental Team! Redescoperiți zȃmbetul!
Adresa: Str. Onesti, nr. 37, Constanta
Telefon receptie: 0341 465 635; 0040725869561; 0341412549
www.mmdentalteam.com

Date contact

Onești nr.37; Constanța Constanța


Apreciază ( 0 )