Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
18 Iun. 2024 Adaugă la favorit

Recuperare extractie masea de minte

Scris de: Dental CATTED

746 de vizualizări

Recuperarea dupa o extractie de masea de minte

(Click pentru Video cu mai multe detalii)


Vrut sau nu, majoritatea oamenilor ajung sa isi extraga unul sau mai multe masele (molari) de minte. De obicei, din cauza axului lor de eruptie apar inghesuiri dentare (dinti strambi), complicatii de eruptie si leziuni carioase.


Pentru o recuperare cat mai rapida si nedureroasa, in cazul extractiilor de molar de minte, trebuie sa incepem prin alegerea specialistului potrivit, referindu-ne aici la medicii stomatologi cu o specializare chirurgicala. Prin experienta lor vasta si tehnicile special, pacientul beneficiaza de un tratament mai putin invaziv si mult mai rapid, rezultand o vindecare mai usoara si accelerata. (VIDEO)


Pe langa “unealta potrivita pentru munca potrivita”, pentru a avea o vindecare/recuperare mult mai rapida, medicii specialisti BMF la sfarsitul extractie, folosesc diverse protocoale medicamentoase speciale pentru a tine sub control inflamatia si durerea care pot aparea dupa extractie.


Pentru a preveni complicatii dupa interventie, se interzice timp de cel putin 48 de ore fumatul si consumul de alcool. Aceste doua vicii pot provoca daune cheagului de sange, imperativ pentru o vindecare armonioasa a zonei de extractie. In acelasi timp, nu recomandam consumul de alimente iuti, fierbinti sau foarte reci, pentru a nu irita zona (tesuturile) sau mobiliza chegul de sange.


De asemenea, utilizarea pungilor de gheata instant (noi oferim imediat dupa fiecare extractie) sau a unei pungi de legume/fructe inghetate dar acoperite intr-un prosop pentru a preveni contactul direct cu pielea, repetitiva la intervaluri de 15-20 de minute aplicate si 10 minute pauza, pot face o mare diferenta si ajuta la minimizare inflamatiei.


In cadrul clinicii Dental CATTED, punem confortul si linistea pacientului pe primul plan si venim in intampinarea oricarui moment sau provocari. 


Suntem pregatiti si implicati in sustinerea fiecarui pacient pentru ca ei sa aibe Cea Mai Frumoasa Experienta Pentru Zambetul Lor.


Despre clinica Dental CATTED

Ne ghidam dupa nevoile si cerintele pacientului. Astfel, tehnologia de care dispune clinica si de care beneficiaza pacientul garantat, nu lasa loc de "mai tarziu". Am investit intr-o aparatura care sa faciliteze cu mult timpul tratamentelor stomatologice.

Nu ne dorim doar sa avem pacienti care ne aleg pentru serviciile premium si echipa specializata. Obiectivul nostru este ca, prin munca noastra, pacientii sa se apropie de noi, sa putem consolida relatia dintre medic-pacient!

Profesam cu drag si cu dorinta de a ajuta si de a informa oamenii despre importanta stomatologului in viata lor.

Date contact

Emil Racovita, nr. 26 Voluntari, Ilfov

Lu - Vi 08:00 - 20:00
Sâ 09:00 - 14:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 20:00
Marți
08:00 - 20:00
Miercuri
08:00 - 20:00
Joi
08:00 - 20:00
Vineri
08:00 - 20:00
Sâmbătă
09:00 - 14:00
Duminică
Închis

Apreciază ( 4 )