Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
25 Feb. 2024 Adaugă la favorit

România o destinație de succes în domeniul turismului dentar. Turismul dentar înseamnă sănătate și experiență excepțională.

Scris de: DENTAL VOCATION STUDIO - zona Sălăjan, Nicolae Grigorescu, Pallady

68 de vizualizări


   ROMANIA O DESTINATIE DE SUCCES  IN DOMENIUL TURISMULUI DENTAR 

Industria stomatologica din Romania este foarte bine dezvoltata, iar preturile tratamentelor sunt foarte avantajoase, cu mult mai mici decât în multe tari din Europa sau America de Nord.
România a devenit odată cu intararea în U.E. o tara extrem de atractiva, atât pentru afaceri, calatorii, dar și o varianta de rezolvare a problemelor medicale, în special cele de natură dentara.
Exista multe clinici si cabinete stomatologice din România care sunt dotate la standarde înalte, cu tehnologie moderna și care beneficiază de medici stomatologici specializați, bine pregătiți profesional care pot sa ofere servicii de calitate la standarde internaționale, la prețuri extrem de competitive, cu un buget mult mai redus fata de ceea ce se practica în Occident.
Se poate îmbină utilul cu plăcutul, astfel odată cu efectuarea planului de tratament pacientul poate vizita și cele mai interesante obiective turistice, pentru ca România și orașele sale oferă posibilitatea de a explora bogăția sa culturală, istorică, arhitecturala, culinara si de divertisment.

             DENTAL  VOCATION  STUDIO

Dr. Saru Sorin
18.01.2024Despre clinica DENTAL VOCATION STUDIO - zona Sălăjan, Nicolae Grigorescu, Pallady

Calitatea nu trebuie sa fie un lux ci un standard. Misiunea unei organizații reprezinta ratiunea de a fi și de a crea valoare pentru societate.
Cautăm cele mai bune, mai sigure și mai performante tehnici și tehnologii pentru pacienții nostri, ei sunt prioritatea noastră.
Dorim să învingem preconcepțiile legate de Europa de Est și mai cu seama de România și sa demonstram ca profesionalismul nu are granite. Suntem cel puțin la fel de buni, însă mult mai ieftini, de aceea turismul stomatologic a explodat în ultimii ani. Cabinetul Dental Vocation Studio se bazează pe valori esentiale: PROFESIONALISM, PASIUNE, VOCAȚIE, RESPONSABILITATE, ADAPTABILITATE, INOVAȚIE, EXPERIENTA, RIGUROZITATE, PROMPTITUDINE, CONFORT. SIGURANȚĂ, ACCESIBILITATE, PRET CORECT

Invingeti-va teama de dentist si veniti sa ne cunoașteți echipa!
Lucram cu materiale bio compatibile, avem o locație noua, atmosfera modernă, aparatură performanta, medici competenti, empatici, cu vocație, care pe lângă profesionalism au și o latură umană care da valoarea actului medical.
OBIECTIVUL NOSTRU este îndeplinit dacă ambele părți resimt un plus de valoare:
- pacientul sa simtă confort, siguranță, mulțumire și ca a plătit un preț corect
- medicul sa simtă recunoașterea muncii sale și o recunoaștere a prestigiului nobile sale meserii, în marea diversitate de medici stomatologi de pe piața medicinei dentare.
ECHIPA:
DR SARU SORIN
DR SARU ANDREEA
DR SIRBU EUGENIU
DR STEFAN BRANDUSA

Date contact

Str. Malva nr. 35 Parter, Ap. 5 Sector 3, București (zona Piata Titan, Salajan, Trapezului, Ozana)
În față clinicii, exista locuri de parcare dedicare pacientilor

Lu 12:00 - 18:00
Ma - Jo 10:00 - 20:00
Vi 12:00 - 18:00

Program de lucru

Luni
12:00 - 18:00
Marți
10:00 - 20:00
Miercuri
Închis
Joi
10:00 - 20:00
Vineri
12:00 - 18:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 0 )