Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
17 Iun. 2024 Adaugă la favorit

Transformarea zâmbetului într-o singură zi: Obține dinți ficși în 24 ore

Scris de: DENTAL ELITE BUCUREȘTI

543 de vizualizări

Transformarea zâmbetului într-o singură zi: Obține dinți ficși în 24 ore

 

Zâmbetul este un aspect important al prezentării noastre personale, dar și al sănătății dentare. Însă, Problemele dentare - precum pierderea dinților sau protezele instabile - pot afecta stima de sine și calitatea vieții.


Din fericire, avem acces la un tratament inovator care poate transforma zâmbetul tău într-o singură zi! Cu sistemul revoluționar Fast & Fixed, pacienții edentați complet sau parțial obțin dinți 100% estetici și funcționali, aceștia reluându-și viața socială într-un timp record. Cu alte cuvinte, ei vor putea mânca, vorbi și zâmbi cu mai multă încredere, fără a fi limitați de restricții sau disconfort.

 

Acest sistem de reabilitare orală a devenit o alegere populară pentru pacienții care doresc să evite procedurile dentare convenționale, ce implică multe vizite la cabinetul stomatologic și un timp îndelungat de recuperare.

Obține dinți ficsi în 24 ore cu tehnologia SKY Fast & Fixed!

 

Obținerea dinților ficsi  într-o singură zi nu mai este o fantezie, ci o realitate datorită  tehnologiei SKY Fast & Fixed. Această soluție de reabilitare orală oferă pacienților o metodă rapidă și eficientă de a-și recăpăta zâmbetul, îmbunătățind considerabil sănătatea orală.

Dezvoltat de compania Bredent Medical, acest sistem se bazează pe o tehnologie de ultimă generație și este proiectat să asigure o refacere imediată a zâmbetului, fără durere.


Sistemul Fast and Fixed garantează o reabilitare orală totală, prin furnizarea tuturor elementelor de implant și cele protetice necesare, într-un singur tratament complet și sigur. Acest lucru înseamnă că pacienții nu trebuie să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale și să aștepte luni întregi pentru a obține un zâmbet frumos și sănătos.

Descoperă procedura completă a tratamentului cu implant Fast and Fixed

În rândurile următoare vom detalia procedura completă a tratamentului Fast and Fixed, astfel încât să obții o imagine clară a acestui proces și să poți lua o decizie informată în acest sens.

Consultația inițială

În cadrul primei vizite se stabilește dacă pacientul este apt pentru Fast and Fixed. Prima consultație este esențială în stabilirea planului personalizat de tratament.

Sunt necesare investigații preliminare asupra structurii osoase a pacientului, inclusiv o investigație CT și un examen clinic.

În baza acestor investigații, medicul specialist va decide dacă pacientul este apt pentru realizarea tratamentului Fast & Fixed.

Ulterior, acesta va stabili împreună cu pacientul schema de tratament, prioritizând urgențele medicale și discutând aspectele cheie ale procesului de transformare a zâmbetului.

Intervenția chirurgicală

Al doilea pas în tratamentul Fast and Fixed este intervenția chirurgicală propriu-zisă. Este esențial de menționat faptul că acest tratament implică o procedură sigură și nedureroasă. Fiind realizat în baza unei tehnologii de ultimă generație, acest sistem de reabilitare orală utilizează o tehnică complet diferită față de implantologia clasică, garantând pacienților o intervenție eficientă și rapidă.

Intervenția se realizează sub anestezie locală și presupune inserarea între 4 și 6 implanturi dentare la nivelul maxilarelor.

Aceste implanturi sunt inserate în osul maxilar și devin parte integrantă a structurii dentare, oferind o stabilitate și rezistență înaltă pentru lucrarea protetică finală. În plus, medicul va adăuga și lucrarea dentară provizorie pentru ca pacientul să poată beneficia de un zâmbet nou și funcțional.

În acest context, este important și procesul de osteointegrare a implanturilor, fiind de altfel cea mai lungă etapă din schema de tratament (maxim 6 luni). În timpul procesului de vindecare, se creează o legătură comună între implant și structura osoasă, asigurându-se o stabilitate și rezistență crescută pentru lucrarea protetică finală.

Fixarea lucrării protetice definitive

După 6 luni de la intervenție, este necesară revenirea la clinică pentru finalizarea tratamentului, mai precis, pentru fixarea lucrărilor protetice definitive. Lucrarea finală prezintă o estetică ce imită dinții naturali, garantând:

       Funcționalitate totală imediată;

       Rezistență și stabilitate pe termen îndelungat;

       Confort ridicat.

Echipa Dental Elite, partenerul tău pentru un zâmbet sănătos!

Cu o experiență de peste 40 de ani în implantologie dentară, medicii implantologi de la clinica Dental Elite sunt partenerii tăi de încredere pentru un zâmbet nu doar estetic, ci și sănătos.

 

Colaborăm multidisciplinar pentru a stabili cel mai bun plan de tratament, bazat pe cele mai avansate tehnologii și proceduri, pentru ca tu să obții zâmbetul la care ai visat, fără durere și cu multe beneficii pe viață!

 

Ne dorim să fim partenerii tăi de încredere în îndeplinirea obiectivului tău de a avea un zâmbet sănătos și frumos, într-un timp record.

Clinica pune la dispoziție numeroase servicii stomatologice aliniate nevoilor și dorințelor tale.

 

Fii sigur că zâmbetul tău este pe mâini bune! Alege clinica Dental Elite pentru servicii stomatologice de înaltă calitate!

 

 


 


Despre clinica DENTAL ELITE BUCUREȘTI

Dental Elite este o echipă de oameni ambițioși și determinați să facă excelență în domeniul stomatologic din România.

Prezenți în Brașov și Bucuresti, cu o echipă multidisciplinară, alcătuită din peste 25 de medici stomatologi, am tratat până în prezent peste 11.000 de pacienți, în cele 15 unit-uri dentare de ultimă generație.

Avem una dintre cele mai mari echipe de medici specialiști în chirurgie orală și maxilo-facială și implantologie și medici specialiști care acoperă toate ramurile stomatologiei: protetică și estetică dentară, endodonție microscopică, parodontologie, ortodonție, stomatologie pediatrică, chirurgie și implantologie,

Clinicile noastre sunt dotate cu tehnologie performantă, de ultimă generație, printre care amintim:

• Unit-uri dentare A-DEC si Anthos (Castellini)
• Scanner intra-oral Primescan AC PRO Cerec Medit i-700 și Medit i-500
• Cameră intra-orală Acteon Soprocare
• Microsccop dentar endodonție Leica M320 High-end
• și Kaps 1100
• Radiologie integrată 2D/3D și CBCT (DURR si Hyperion)
• Echipament de tehnică dentară digitalizată de cabinet CEREC Primemill Sirona - Sistem de frezare 3D și CEREC Speedfire – cuptor de sintetizare, cu ajutorul cărora tratamentele de protetică sunt realizate rapid și fără erori
• Laser pentru reducere durerii I-Plus Waterlase
• Lampă de albire Philips ZOOM
• Laser diodă EpicX Biolase
• Echipamente de sterilizare de top MELAG si Castellini

Valorile și principiile transmise din tată în fiu, expertiza medicilor, aparatura high-tech dentistry, empatia fără margini, precum și tratamentele accesibile transformă orice vizită la Dental Elite într-o experiență lipsită de anxietate, de care îți vei aminti cu drag.

Pentru noi, elita medicală înseamnă 100% implicare.

Date contact

Strada Sergent Gheorghe Anghel,nr 4 Sector 1, București, cartier Dorobanți

Lu - Vi 08:00 - 21:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 21:00
Marți
08:00 - 21:00
Miercuri
08:00 - 21:00
Joi
08:00 - 21:00
Vineri
08:00 - 21:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apreciază ( 0 )