Săgeată

Despre clinica CITY DENTAL CLINIC

Clinica de medicina dentara City Dental Clinic a fost înființata în anul 2013, cu scopul de a oferi servicii medicale stomatologice de cea mai buna calitate. Investind în permanența în cunoștințele personalului și în tehnologia medicala de ultima generație, City Dental Clinic reușește de mai bine de un deceniu să răspunda tuturor necesitatilor dumneavoastra stomatologice complexe pentru adulți sau copii.
Te putem ajuta cu servicii de endodontie sub microscop , implantologie , chirurgie dento-alveolara ( extractii , sinus-lift , aditie os , rezectie apicala ) , estetica dentara si protetica

Date contact

Str.22 Decembrie 1989 , nr.23 Târgu Jiu
Parcare proprie

Lu - Vi 10:00 - 18:00

Servicii

Chirurgie
Chirurgie
Endodonție
Endodonție
Implantologie
Implantologie
Parodontologie
Parodontologie
Pedodonție
Pedodonție
Stomatologie generală
Stomatologie generală
Protetică
Protetică
Estetică dentară
Estetică dentară
Profilaxie
Profilaxie
Cosmetică dentară
Cosmetică dentară

Prețuri

ChirurgieChirurgie
Extractie Dinte Inclus
500.00 RON
Extractie Dinte Monoradicular
200.00 RON
Extractie Dinte Pluriradicular
250.00 RON
Extractie Dinte Temporar
100.00 RON
Sinus lift extern (include os + membrana de collagen)
3,500.00 RON
Sinus lift intern (include os)
2,500.00 RON
Aditie os
1,000.00 RON
EndodonțieEndodonție
Tratament endodontic 1 canal
350.00 RON
Tratament endodontic 2 canale
400.00 RON
Tratament endodontic 3 sau mai multe canale
450.00 RON
Tratament endodontic 1 canal sub microscop
450.00 RON
Tratament endodontic 2 canale sub microscop
550.00 RON
Tratament endodontic 3 sau mai multe canale sub microscop
600.00 RON
ImplantologieImplantologie
Implant dentar Paltop - Sua/Israel
2,450.00 RON
Implant dentar Zimmer Biomet – Sua
3,500.00 RON
Implant dentar Ires - Elvetia
3,000.00 RON
Stomatologie generalăStomatologie generală
Consultatie
70.00 RON
ProteticăProtetică
Coroana metalo-ceramica total fizionomica
550.00 RON
Coroana metalo-ceramica semifizionomica
450.00 RON
Coroana din oxid de zirconiu
850.00 RON
Coroana ceramica pe schelet de oxid de zirconiu
900.00 RON
Coroana integral ceramica emax
900.00 RON
Proteza totala/partiala acrilica
1,500.00 RON
Proteza scheletata
3,000.00 RON
Estetică dentarăEstetică dentară
Albire dentara Philips Zoom (ambele arcade)
1,000.00 RON
Cosmetică dentarăCosmetică dentară
Obturatie fizionomica material compozit
200.00 RON

Echipă

Dr. Luiza Maria Nicolcea - CITY DENTAL CLINIC
Dr. Luiza Maria Nicolcea
Endodonție
2013 – Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara, Facultatea de Medicina Dentară;
2021 – Medic rezident endodontie, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti;
2023- Doctorand in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti

Practica limitata la endodontie
Dr. Daria Jerca - CITY DENTAL CLINIC
Dr. Daria Jerca
Stomatologie generală
Protetică
2021 – Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentară;
2021 – Medic rezident protetica dentara, Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova;
Dr. Andreea Rascol - CITY DENTAL CLINIC
Dr. Andreea Rascol
Stomatologie generală
Implantologie
2018 – Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Titu Maiorescu” Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentară;
Competenta in implantologie.
Conf. Univ. Dr. Alexandru Burcea - CITY DENTAL CLINIC
Conf. Univ. Dr. Alexandru Burcea
Chirurgie
Implantologie
Dr. Alexandru BURCEA este Medic Primar în Chirurgie Dento-Alveolara, Doctor în Ştiinţe Medicale si Conferentiar Universitar al Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii Titu Maiorescu Bucuresti , Catedra de Implantologie si Chirurgie Orala.
Incepand cu anul 2004, aprofundarea cunoştinţelor şi dezvoltarea competenţelor în domeniul implantologiei şi chirurgiei orale au fost realizate prin participarea constanta la numeroase cursuri si stagii practice in clinici renumite din Italia, Franta, Germania, Elvetia si Israel.
In anul 2005, Dr. Alexandru BURCEA incepe pregatirea in domeniul chirurgiei orale la Spitalul „San Camillo Forlanini” din Roma, Italia.
In perioada 2007-2008 obtine atestatele de studii complementare in parodontologie si in implantologie orala la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti.
Dupa efectuarea rezidentiatului de chirurgie dento-alveolara in Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Conf. Univ. Dr. Alexandru BURCEA obtine titlul de Medic Specialist Chirurgie Orala.
În anul 2011, Conf. Univ. Dr. Alexandru BURCEA susţine teza de doctorat cu titlul: Studiu privind eficienta biomaterialelor de origine umana in tehnicile de aditie folosite in implantologia orala – studiu realizat pe o perioada de 6 ani la Catedra de Implantologie Orala a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.
In perioada 2013-2016 Conf. Univ. Dr. Alexandru BURCEA urmează două programe de masterat, primul in domeniul implantologiei orale cu titlul: Reabilitari orale cu agregari implantare în cadrul Universitatii “Titu Maiorescu”, Bucureşti, cel de-al doilea fiind în domeniul managementului medical in cadrul Scolii Nationale de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti.
Experienţa sa clinică de 20 ani este vasta, acesta publicand în România atat 4 cărţi de specialitate cat şi peste 50 de articole dintre care 10 sunt în reviste indexate ISI, acoperind o gamă foarte largă atat în domeniul implantologiei cat şi al chirugiei orale: elevarea podelei sinusului maxilar printr-o nouă metodă minim-invazivă, tehnici chirurgicale reconstructive prin piezochirurgie si materiale osteoinductive, recoltarea si utilizarea blocurilor osoase, split-crestul piezochirurgical, regenerarea osoasă ghidată, repozitionarea nervului alveolar inferior si lifting-ul de fosă nazală.De asemenea, Conf. Univ. Dr. Alexandru BURCEA este unul dintre printre primii utilizatori in România a tehnicii revoluţionare privind utilizarea factorilor de creştere (PRF, A PRF, I PRF) în regenerarile osoase ghidate cat şi a tehnicii minim-invazive de elevare a podelei sinusului maxilar printr-un implant (iRaise).
Conf. Univ. Dr. Alexandru BURCEA a fost implicat în diferite studii stiintifice legate de regenerarea osoasă ghidată în colaborare cu Universitatea din Roma, Italia cat si cu Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti. Este membru al unor prestigioase asociatii internationale ce au ca obiect principal dezvoltarea implantologiei si chirurgiei orale: I.C.O.I. (International Congress of Oral Implantologists- filiala Atena, Grecia), C.E.O.I. (Continuing education in oral implantology ), I.T.I. (International Team for Implantology), A.A.P. (American Academy of Periodontology), Echipa Medicala Internationala Tiradix – Grupul de Studiu.
În prezent, Conf. Univ. Dr. Alexandru BURCEA , in calitate de cadru didactic titular predă cursuri de specializare in implantologie si chirurgie orala, atât studenţilor, masteranzilor, rezidentilor cât şi medicilor specialisti, alături de personalităţi cu renume international in domeniul implantologiei si chirurgiei orale.Este primul si unicul roman acreditat de Institutul Zimmer International in calitate de Instructor Global pentru implantologie si chirurgie orala.
De asemenea este speaker invitat la congrese nationale si internationale cu lucrari sustinute in domeniul implantologiei orale, augmentarilor osoase, piezochirurgiei si fabricarii PRF-ului.icon play videohttps://www.youtube.com/watch?v=nyLY5aJXlu0

Galerie

Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică

Facilități

Conformă GDPR
Conformă GDPR
Parcare pentru pacienți
Parcare pentru pacienți
Confirmare programări prin sms
Confirmare programări prin sms
Plata cu cardul
Plata cu cardul
Wifi pacienți
Wifi pacienți
CONTACTEAZĂ-NE!Verificarea Captcha nu a fost validată cu success!

Articole

De ce ar trebui să-mi înlocuiesc dinții lipsă?
Scris de: CITY DENTAL CLINIC
452 de vizualizări - 11 Nov. 2023
O persoană poate pierde dinții din mai multe motive. Cariile, traumatismele, rănile, slăbirea dinților, bolile gingiilor etc. sunt factorii majori care contribuie la pierderea dinților. Când un singur dinte este pierdut, nimeni nu se gândește la consecințe. Dar poate duce și la pierderea altor dinți dacă nu este înlocuit la timp.   De ce ar trebui să-mi înlocuiesc dinții lipsă? Capacitate redusă de mestecat:  Un singur dinte lipsă vă poate reduce capacitatea de mestecat.  De asemenea, atunci când mesteci, osul de sub dinți este stimulat.  Când această stimulare este pierdută, există o contracție a osului, precum și mușchii de susținere.  Când osul de sub un dinte se micșorează, afectează și gingiile de deasupra.  Acest lucru se manifestă din nou ca o contracție care afectează și sistemul de susținere al dinților adiacenți. Schimbarea aspectului facial:  Reducerea osului afectează aspectul feței.  Când osul se micșorează, pielea de deasupra devine slăbită și începe să apară formarea de riduri la colțurile buzelor.  Cu cât este mai mare numărul de dinți lipsă, cu atât este mai mare pierderea osoasă și cu atât impactul acesteia asupra aspectului tău este mai mare. Spațierea dintre dinți:  Faptul că un bărbat obișnuit nu observă este că dinții au un potențial înnăscut de mișcare în ei.  Când spațiul este lăsat în urmă de un dinte lipsă, atunci dinții adiacenți încep să se încline spre spațiu pentru a-l acoperi.  Această mișcare nu este observată până când nu progresează spre dezvoltarea spațiilor vizibile între dinții înrudiți provocând acumularea de alimente.  Când nu există nicio oprire pentru dintele opus spațiului lipsă, atunci începe să crească și să se miște în jos, făcându-l mai slab. Acumularea de alimente:    Acumularea de alimente înseamnă că o mare parte a bacteriilor atacă și provoacă carii și boli ale gingiilor în gură, ceea ce duce la miros neplăcut. Deficiență nutrițională:  Dezvoltarea spațiului și lipsa dinților duce la dificultăți în a mânca toate tipurile de alimente.  Poate duce la reducerea consumului de nutrienți necesari și poate afecta sănătatea generală. Gura este poarta de intrare a corpului.  Când sistemul tău bucal este dezactivat, corpul tău urmează exemplul.  Pentru a evita toate astfel de preocupări, se recomandă înlocuirea unui dinte lipsă cât mai devreme posibil.  Un dinte lipsă poate deschide calea pentru ca alți dinți să fie cariați, slăbiți și în cele din urmă pierduți. Cum îmi pot înlocui dinții lipsă? Când vizitați stomatologii noștri de la City Dental Clinic  , vă vom sfătui cu privire la cele mai bune opțiuni pentru dinții lipsă.  Vă vom examina sănătatea orală și sănătatea generală înainte de a face tratamentul cel mai potrivit pentru dinții și sănătatea dumneavoastră. Unele dintre opțiunile de tratament pentru înlocuirea unui dinte lipsă sunt: Implanturi dentare :  cea mai populară și semnificativă opțiune de tratament pentru înlocuirea dinților lipsă.  Este potrivit pentru toate grupele de vârstă, de la un singur implant dentar la o proteză completă. Proteze parțiale fixe :  poate înlocui dinții unici sau mai mulți și este adesea viabilă pentru mulți ani.  Ia sprijin de la dinții adiacenți. Proteze dentare : Când lipsesc puțini sau toți dinții din gura unei persoane, protezele dentare detașabile pot fi, de asemenea, folosite pentru a le înlocui.
Citește articolul
1
Adaugă la favorit
Share
Ce sunt implanturile dentare?
Scris de: CITY DENTAL CLINIC
383 de vizualizări - 10 Sept. 2023
  Implanturile dentare au rolul de a inlocui radacinile dintilor. Implanturile asigura un suport puternic pentru restaurarile protetice fixe sau mobilizabile care sunt menite sa inlocuiasca dintii naturali. Implanturile sunt fabricate din titan sau zirconiu. Datorita durabilitatii dovedite si a versatilitatii posibilitatilor protetice de restaurare , implanturile din titan sunt cele mai comune si mai des folosite. Implanturile dentare sunt o buna metoda de a inlocui dintii care lipsesc de pe arcada si de asemenea ofera posibilitatea unui restaurari fixe in detrimentul uneia mobile sau mobilizabile.     Avantajele implanturilor dentare   Avantajele implanturilor dentare sunt multiple si putem enumera :   Imbunatatirea aspectului estetic   Implanturile dentare inserate corect vor permite realizarea unor lucrari protetice care sa reproduca toate detaliile legate de morfologia dintilor naturali.   Imbunatatirea functiei masticatorii   Protezele mobile pot face masticatia foarte dificila. Implanturile dentare functioneaza ca si dintii naturali , permitand pacientului o masticatie corecta.   Durabilitate   Implanturile dentare sunt foarte durabile ; daca terapia de mentinere este realizata corect , aceatea pot dura chiar toata viata.   Imbunatatirea fonatiei   In timp ce protezele mobile si cele mobilizabile pot ingreuna fonatia , implanturile dentare vor permite pacientului o fonatie corecta.   Imbunatatirea comfortului   Implanturile dentare inlatura situatia neplacuta de a indeparta restaurarea protetica din cavitatea bucala.Pacientul nu v-a simti implantul ca pe un corp strain.   Imbunatatirea sanatatii orale   Implnaturile dentare elimina neplacerea de a slefui dintii limitrofi , asa cum se intampla in vazul unei punti dentare.Dintii limitrofi vor ramane intacti , imbunatatind sanatatea orala pe termen lung.                                  Sistemul all-on-4 / all-on-6     Termenii all-on-4/all-on-6 se refera la ideea de a avea toti dintii unei arcade sprijiniti pe patru respectiv sase implanturi. Aceasta este o procedura chirurgicala si protetica de reabilitare a pacientului edentat total. Tehnica consta de obicei in inserarea a patru implanturi la mandibula si sase implanturi la maxilarul superior precum si plasarea unei proteze provizorii imediat dupa procedura chirurgicala.(de regula la 24h-48h). Cu toate acestea , protezarea provizorie nu este tot timpul posibila , decizia apartinand medicului dupa ce acesta finalizeaza inserarea implanturilor. Aceasta tehnica a evoluat atunci cand , in incercarea de a evita anumite formatiuni anatomice , clinicienii au reusit sa evite cu success zonele cu deficit osos prin inserarea implanturilor intr-o pozitie  angulata. Tehnica all-on-4 / all-on-6 poate ajuta foarte multi pacienti edentati dar nu este singura optiune de tratament . Un examen clinic si radiologic amanuntit vor ajuta medicul sa stabileasca un plan de tratament corect.
Citește articolul
0
Adaugă la favorit
Share
Chirurgie dento-alveolară
Scris de: CITY DENTAL CLINIC
505 de vizualizări - 04 Iul. 2023
            Chirurgia dento-alveolară  reprezintă o ramură complexă a stomatologiei, iar intervențiile chirurgicale trebuie să fie realizate în cele mai bune condiții medicale. Dacă îți dorești ca procedurile de chirurgie dentară din tratamentul stomatologic să fie ușoare, fără durere și sigure,  clinica stomatologică  City Dental Clinic este alegerea perfectă! În clinica noastră, specialiștii  în chirurgie dentară pot rezolva chiar și cele mai complexe cazuri, fără disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri.              Tipuri de intervenții chirurgicale realizare la City Dental Clinic   sinus-lift; extracţii dinţi temporari şi permanenţi; extracţii molari de minte incluşi; rezecţii apicale; chistectomii; interventii parodontale; regularizări ale crestelor alveolare; adiţii osoase; frenectomii Sinus lift -ul este o operație chirurgicală care se efectuează pentru a crește volumul osului atrofiat în zona dinților laterali superiori astfel încât să aibă o grosime suficientă pentru instalarea unui implant dentar.Pentru "a construi osul" , podeauna sinusului maxilar este ridicată printr-o mică deschidere in maxilar , apoi materialul de adiție este plasat.             Extracția molarului de minte  este o intervenție des întâlnită, foarte uzuală, care se realizează din următoarele motive: carii care nu pot fi tratate corespunzător sau durere datorată erupției.              Rezectia apicală  este o procedură ce constă în îndepărtarea chirurgicală a focarelor de infecție din vârfului rădăcinii dintelui sau din apropierea acestuia. Se recomandă atunci când tratamentul sau retratamentul endodontic nu are succes sau nu poate fi efectuat           Chistectomia  este o manopera chirurgicala in cadrul careia este extirpat un chist. Chistul reprezinta o cavitate ce se formeaza patologic, acesta fiind delimitat partial sau in totalitate de catre o membrana. In interior chistul poate contine un fluid de natura bacteriana.           Regularizarea crestelor alveolare  presupune netezirea substratului osos in urma extractiilor. Aceasta tehnica se foloseste in vederea obtinerii unui camp protetic optim protezarilor ulterioare.            Adiția osoasă  reprezintă un proces prin care medicul specialist reface cantitatea de os maxilar distrus sau topit. Acesta este cea mai sigură soluție pentru toți cei care au pierdut unul sau mai mulți dinți. Implantul dentar arată și se comportă la fel că un dinte natural. Totuși, este necesar să iei în calcul diverse aspecte pentru a afla dacă ai nevoie de o adiție osoasă! Aditia de os presupune manopera chirurgicală prin care medicul specialist mărește volumul osos din zona în care urmează să fie inserat implantul dentar. Această poate fi realizată prin adăugarea osului recoltat direct de la pacient sau cu ajutorul substitutului artificial.          Frenectomia  este intervenția chirurgicală orală realizată pentru a corecta poziția incorectă a frenului sau pentru a-l îndepărta. Frenul mai este cunoscut sub denumirea de  ața sub limbă . Prin intermediul procedurii de frenectomie se elimină frenul, acel țesut din cavitatea bucală care limitează mișcările realizate de limbă sau buză. Denumirea procedurii este una puțin intimidantă, însă este important să menționăm de la început că intervenția este una simplă, rapidă și implică o perioadă scurtă de vindecare.  
Citește articolul
0
Adaugă la favorit
Share
Endodontie sub microscop
Scris de: CITY DENTAL CLINIC
622 de vizualizări - 04 Iul. 2023
Beneficiaza de tratament endodontic efectuat cu precizie de neegalat   De câte ori ai fost nevoit să iei medicamente doar ca să mai scapi pentru câteva momente de durerea provenită de la un dinte sau măsea? Salvează-ți dinții naturali prin tratamentul endodontic la microscop.            Endodontia  este specialitatea medicinei dentare care se ocupa cu tratamentul canalului radicular,baza tratamentelor ulterioare, deoarece durata de viata a dintelui depinde in primul rand de corectitudinea acestui tratament. Cunoscut popular ca  tratament de canal , tratamentul endodontic tratează afecțiunile pulpei dentare din rădăcina dintelui. Prin intermediul acestui tratament, vei elimina cu siguranță durererile intense asociate cu afecțiunile pulpei dentare care pot surveni când amâni vizitele la stomatolog. In  clinica stomatologică  City Dental Clinic tratamentele de canal se realizeaza cu ajutorul tehnologiilor avansate , precum :  microscop dentar  ,  instrument rotativ special , sistem de condensare verticala la cald.   Tratamente endodontice sub microscop Intervenția endodontică sub microscop poate face diferența între salvarea și extracția dintelui. Obturația de canal este o procedură extrem de precisă care trebuie realizată într-un mediu fără bacterii. De aceea, dintele este izolat cu un câmp de lucru. Cu ajutorul microscopului, procedurile dentare sunt realizate cu o acurateţe maximă. Imaginea la microscop este mărită de până la 22 de ori şi ne oferă performanţe optice remarcabile, pentru tratamente dentare de excepţie. Calitatea deosebită a imaginii şi vizualizarea celor mai fine detalii ne ajută să oferim pacienţilor noştri un diagnostic sigur şi un tratament impecabil.   Tehnologii utilizate  in tratamentul endodontic la City Dental Clinic :   microscop endodontic CJ Optik Advanced; radiografie digitală ; apex locator; endomotor; ace rotative; aparat cu ultrasunete; sistem de condensare verticală la cald;
Citește articolul
0
Adaugă la favorit
Share

Program de lucru

Luni
10:00 - 18:00
Marți
10:00 - 18:00
Miercuri
10:00 - 18:00
Joi
10:00 - 18:00
Vineri
10:00 - 18:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
Fii primul care scrie un review.
Spune-ți părerea acordând o notă clinicii.
Vă rugăm selectați o dată!
Oră ORĂ

Vă rugăm introduceți o oră reală!
DATE PROGRAMARE


Verificarea Captcha nu a fost validată cu success!