Săgeată

Despre clinica Giovinesse Dental

Clinica stomatologică Giovinesse Dental din Iași este o unitate medicală modernă, echipată cu tehnologii de ultima generatie si medici specialisti pe toate ramurile stomatologiei.
În cadrul clinicii, pacienții au acces la o gamă larga de tratamente dentare minim invazive si nedureroase cu Laserul Dentar printre care tratamentul cariilor cu laser, tratamentul parodontozei cu laser, albire dentara cu laser, biostimulare precum si servicii de chirurgie, implantologie, ortodontie, protetica dentara cu materiale premium.
Personalul clinicii este format din medici stomatologi cu experiență și calificari atat in tara cat si in strainatate, care abordează fiecare pacient cu atenție și profesionalism. Utilizam cele mai recente tehnologii și echipamente stomatologice pentru a oferi tratamente de calitate și sigure.
Echipa clinicii se concentrează pe furnizarea de servicii personalizate pentru fiecare pacient în parte, astfel încât fiecare tratament să fie adaptat nevoilor și preferințelor individuale.

Date contact

Sfantul Lazar nr.4 Iaşi, Iași (zona Palas Mall Iași )
Parcare publică

Lu - Vi 08:00 - 20:00
Sâ 08:00 - 16:00

Măsuri anti covid-19

Conform legislatiei in vigoare

Servicii

Chirurgie
Chirurgie
Endodonție
Endodonție
Implantologie
Implantologie
Ortodonție
Ortodonție
Parodontologie
Parodontologie
Pedodonție
Pedodonție
Stomatologie generală
Stomatologie generală
Protetică
Protetică
Estetică dentară
Estetică dentară
Profilaxie
Profilaxie
Cosmetică dentară
Cosmetică dentară

Echipă

Dr. Terchea Marcela - Giovinesse Dental
Dr. Terchea Marcela
Parodontologie
Stomatologie generală
Fondator al Clinicii Giovinesse Dental

Dupa absolvirea Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, sectia de Medicina Dentara,pasiunea pentru oameni si dorinta continua de evolutie au determinat-o pe Dr Terchea Marcela sa caute alternative la tratamentele Clasice si tehnologii revolutionare care sa aduca bunastare si plus valoare in viata oamenilor .
Astfel , timp de 12 luni a urmat Masterul "Terapia cu Laser in Stomatologie" alaturi de profesori din cadrul International Academy Aachen Dental Laser Center din Germania.

Combinand practica in Parodontologie cu tehnologia Laser, Dr Techea ofera tratamente parodontale Laser minim invazive,nedureroase,dupa protocoale Internationale cu maxim de eficienta si succes.
Dr. Anghele Răzvan  - Giovinesse Dental
Dr. Anghele Răzvan
Stomatologie generală
Pedodonție
Cu o vasta experienta in Tratamentele Laser , Dr Anghele Razvan completeaza cu succes echipa si viziunea Clinicii Giovinesse Dental .
Cu abilitati solide de comunicare verbala si non-verbala precum si de ascultare activa, Dr Anghele relationeaza extrem de usor cu pacientii in intelegerea nevoilor acestora precum si in furnizarea de Tratamente dentare minim invazive si nedureroase cu Laserul dentar, atat pentru copii cat si pentru adulti.
DR. Doriana Forna-Agop - Giovinesse Dental
DR. Doriana Forna-Agop
Chirurgie
Implantologie
Doctor Doriana Forna-Agop, Medic Primar Chirurgie Dento-Alveolară și Medic Conferențiar pe Disciplina de Chirurgie Orală în cadrul UMF GR. T. Popa din Iași.
👩‍⚕️ Cu o experiență vastă și o dublă specializare în Protetica Dentară și Implantologie, doamna doctor reprezintă un exemplu de dedicare și pasiune pentru această meserie.
🦷 În plus, este un susținător al tratamentelor cu laser în stomatologie. Consideră că acestea completează cu succes manoperele din toate ariile stomatologiei și contribuie la o recuperare mai rapidă și mai eficientă pentru pacienți.
👩‍🎓În 2016, a finalizat cu succes un Master în Laser Dentar la Universitatea Aachen din Germania, iar în 2018 a urmat un alt curs similar la Universitatea Genoa din Italia.
👩‍🏫 În calitate de Medic Conferențiar, doamna doctor este implicată activ în educarea și formarea viitorilor medici stomatologi, împărtășindu-le din experiența și cunoștințele sale în domeniul chirurgiei oro-maxilo-faciale.
💖 Cu o atitudine pozitivă și o abordare personalizată pentru fiecare pacient, doamna doctor Forna-Agop reușește să îmbine pasiunile sale într-o formă continuă, având pacientul mereu în prim plan.

Galerie

Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică
Imagine clinică

Facilități

Conformă GDPR
Conformă GDPR
Confirmare programări prin sms
Confirmare programări prin sms
Plata cu cardul
Plata cu cardul
Wifi pacienți
Wifi pacienți
Stație încărcare telefoane mobile
Stație încărcare telefoane mobile
Acceptă plata în rate
Acceptă plata în rate
CONTACTEAZĂ-NE!Verificarea Captcha nu a fost validată cu success!

Articole

Protejați zâmbetul copiilor!
Scris de: Giovinesse Dental
299 de vizualizări - 10 Mart. 2023
Din momentul în care un copil se naște, grijile și responsabilitățile părinților cresc pe zi ce trece. Dintre acestea, grija pentru sănătatea dentară a copilului este esențială pentru a-i asigura o dezvoltare normală și o viață sănătoasă. Din păcate, multe dintre problemele dentare ale adulților se datorează neglijării din copilărie.  Dintii temporari, cunoscuți și sub denumirea de "dinți de lapte", sunt un aspect important al sănătății dentare a copilului și merită o atenție deosebită. Acești dinți joacă un rol crucial în menținerea unei danturi sănătoase și în dezvoltarea corectă a oaselor maxilare și a musculaturii orale. Pedodontia, sau stomatologia pediatrică, este o ramură a stomatologiei care se concentrează asupra sănătății dentare a copiilor și adolescenților. Prin intermediul acestei ramuri a stomatologiei, copiii pot primi îngrijire dentară specializată și personalizată, adaptată nevoilor lor specifice. Un aspect important al pedodontiei este protejarea dinților temporari. În timp ce mulți părinți consideră că dinții temporari nu sunt importanți, acest lucru nu este deloc adevărat. Dinții temporari nu numai că ajută la mestecarea alimentelor și la vorbirea corectă, dar ei contribuie și la dezvoltarea corectă a dinților permanenți. Protecția dinților temporari se poate realiza prin igienă orală adecvată, o alimentație sănătoasă și vizite regulate la stomatolog. În plus, un stomatolog pediatru poate oferi servicii precum sigilarea dinților, tratamente de fluorizare și alte intervenții care să mențină dinții temporari sănătoși și să prevină apariția cariilor. În concluzie, îngrijirea dinților temporari este esențială pentru sănătatea dentară a copilului și pentru o dezvoltare corectă a dinților permanenți. Stomatologia pediatrică, prin intermediul pedodontiei, poate oferi o îngrijire specializată și personalizată pentru copii, astfel încât să poată avea o dantură sănătoasă și frumoasă pe parcursul vieții.  Nu amânați vizita la un stomatolog pediatru și protejați sănătatea dentară a copiilor dumneavoastră!
Citește articolul
1
Adaugă la favorit
Share

Program de lucru

Luni
08:00 - 20:00
Marți
08:00 - 20:00
Miercuri
08:00 - 20:00
Joi
08:00 - 20:00
Vineri
08:00 - 20:00
Sâmbătă
08:00 - 16:00
Duminică
Închis
Review-uri (1 review)
5
1 vot
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Spune-ți părerea acordând o notă
Logo pacient
Rodion Spatari
27.02.2023
Calitativ. Rapid. La temă.
Vă rugăm selectați o dată!
Oră ORĂ

Vă rugăm introduceți o oră reală!
DATE PROGRAMARE


Verificarea Captcha nu a fost validată cu success!