Săgeată
Imagine fundal articol Imagine decorație articol
23 Mart. 2023 Adaugă la favorit

Protejați zâmbetul copiilor!

Scris de: Giovinesse Dental

38 de vizualizări

Din momentul în care un copil se naște, grijile și responsabilitățile părinților cresc pe zi ce trece. Dintre acestea, grija pentru sănătatea dentară a copilului este esențială pentru a-i asigura o dezvoltare normală și o viață sănătoasă.

Din păcate, multe dintre problemele dentare ale adulților se datorează neglijării din copilărie. 

Dintii temporari, cunoscuți și sub denumirea de "dinți de lapte", sunt un aspect important al sănătății dentare a copilului și merită o atenție deosebită. Acești dinți joacă un rol crucial în menținerea unei danturi sănătoase și în dezvoltarea corectă a oaselor maxilare și a musculaturii orale.

Pedodontia, sau stomatologia pediatrică, este o ramură a stomatologiei care se concentrează asupra sănătății dentare a copiilor și adolescenților. Prin intermediul acestei ramuri a stomatologiei, copiii pot primi îngrijire dentară specializată și personalizată, adaptată nevoilor lor specifice.

Un aspect important al pedodontiei este protejarea dinților temporari. În timp ce mulți părinți consideră că dinții temporari nu sunt importanți, acest lucru nu este deloc adevărat. Dinții temporari nu numai că ajută la mestecarea alimentelor și la vorbirea corectă, dar ei contribuie și la dezvoltarea corectă a dinților permanenți.

Protecția dinților temporari se poate realiza prin igienă orală adecvată, o alimentație sănătoasă și vizite regulate la stomatolog. În plus, un stomatolog pediatru poate oferi servicii precum sigilarea dinților, tratamente de fluorizare și alte intervenții care să mențină dinții temporari sănătoși și să prevină apariția cariilor.

În concluzie, îngrijirea dinților temporari este esențială pentru sănătatea dentară a copilului și pentru o dezvoltare corectă a dinților permanenți. Stomatologia pediatrică, prin intermediul pedodontiei, poate oferi o îngrijire specializată și personalizată pentru copii, astfel încât să poată avea o dantură sănătoasă și frumoasă pe parcursul vieții. 

Nu amânați vizita la un stomatolog pediatru și protejați sănătatea dentară a copiilor dumneavoastră!Despre clinica Giovinesse Dental

Clinica stomatologică Giovinesse Dental din Iași este o unitate medicală modernă, echipată cu tehnologii de ultima generatie si medici specialisti pe toate ramurile stomatologiei.
În cadrul clinicii, pacienții au acces la o gamă larga de tratamente dentare minim invazive si nedureroase cu Laserul Dentar printre care tratamentul cariilor cu laser, tratamentul parodontozei cu laser, albire dentara cu laser, biostimulare precum si servicii de chirurgie, implantologie, ortodontie, protetica dentara cu materiale premium.
Personalul clinicii este format din medici stomatologi cu experiență și calificari atat in tara cat si in strainatate, care abordează fiecare pacient cu atenție și profesionalism. Utilizam cele mai recente tehnologii și echipamente stomatologice pentru a oferi tratamente de calitate și sigure.
Echipa clinicii se concentrează pe furnizarea de servicii personalizate pentru fiecare pacient în parte, astfel încât fiecare tratament să fie adaptat nevoilor și preferințelor individuale.

Date contact

Sfantul Lazar nr.4 Iaşi, Iași (zona Palas Mall Iași )
Parcare publică

Lu - Vi 08:00 - 20:00
Sâ 08:00 - 16:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 20:00
Marți
08:00 - 20:00
Miercuri
08:00 - 20:00
Joi
08:00 - 20:00
Vineri
08:00 - 20:00
Sâmbătă
08:00 - 16:00
Duminică
Închis

Apreciază ( 1 )